Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σάσα Σταμάτη: «Κάποιοι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, ζητώ δημόσια συγννώμη»

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα»

Το πρωί της Πέμπτης, η Σάσα Σταμάτη συγκλόνισε με την εξομολόγησή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με αφορμή την ανάρτησή της για την επίσκεψή της στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου.

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε, αρχικά, για τις πολύ μεγάλες δυσκολίες που βίωσε η οικογένειά της, λόγω του προβλήματος υγείας του πατέρα της.

«Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με το θέμα του ψυχολόγου και του ψυχίατρου. Πέρασα δύσκολα, ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια, αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό στο ψυχιατρείο δύο φορές, που είναι πολύ σκληρό να βάζεις τον πατέρα σου μέσα στο ψυχιατρείο με εισαγγελική παραγγελία. Δεν γινόταν διαφορετικά. Είχε φύγει από το σπίτι ο πατέρας μου. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν, έπρεπε να πάρω εγώ αυτήν την απόφαση. Η αστυνομία τον είχε βρει πάνω στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητό του, κοιμόταν», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

«Κάποια στιγμή ξύπνησα ένα πρωί και είχα μουδιάσει ολόκληρη. Πήγα στο Θριάσιο με ταχυπαλμίες… το επαναφέραμε», πρόσθεσε η δημοσιογράφος, αναφερόμενη στο δικό της πρόβλημα.

Στη συνέχεια, η Σάσα Σταμάτη μίλησε για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν η δημοσιογράφος είχε διακόψει θεατρική παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου:

«Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού, από όλους τους καλλιτέχνες. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, τους λατρεύω. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος. Το πλήρωσα. με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας στο τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη», είπε η Σάσα Σταμάτη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου