Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Θάνος Καλλίρης – Μαριάντα Πιερίδη: Θυμούνται την πρώτη τους γνωριμία το 1993

«Δεν νιώθω ότι θυσίασα κάτι για την καριέρα μου» είπε ανάμεσα σε άλλα ο τραγουδιστής

Στο «Καλοκαίρι Yes» ήταν καλεσμένος σήμερα ο Θάνος Καλλίρης. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν θα συμβούλευε έναν νέο τραγουδιστή να πάει σε talent show.

Τέλος αναφέρθηκε τόσο στην Μαριάντα Πιερίδη όσο και στην Ναταλία Γερμανού.

«Δεν νιώθω ότι θυσίασα κάτι για την καριέρα μου, πολύ συνειδητά το έκανα, υπήρχε μέσα μου, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

«Επειδή εγώ αυτό το πράγμα ήθελα να το κυνηγήσω από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα τι θέλω να κάνω, ήρθε σιγά σιγά. Κυνηγούσα το όνειρό μου, όχι να γίνω διάσημος, να έχω χρήματα και γυναίκες. Αυτό που συμβουλεύω τώρα τα παιδιά είναι να μην πάνε σε ένα ριάλιτι. Κινδυνεύουν να φάνε τα 15 λεπτά δημοσιότητας και μετά πρέπει να διαχειριστείς ψυχολογικά όλο αυτό. Κάποια παιδιά πάνε σε μεγάλες εκπομπές και μετά αναρωτιέμαι μετά πώς το διαχειρίζονται όλο αυτό το πράγμα; Το χτίσιμο μιας καριέρας έχει δυσκολία, έχει ανηφόρα μεγάλη. Οι άνθρωποι που βγήκα από ριάλιτι ή μεγάλα σόου και έμειναν, είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Υπάρχουν όμως και παιδιά που τους ακούσαμε και είχαν πολύ ταλέντο, αλλά δεν τους ξαναείδαμε μετά».

«Καλό κουράγιο συμβουλεύω τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι. Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα που δεν ξέρω τι να τους πω. Ένα παιδί με ταλέντο και γράφει και το δικό του υλικό, θα τον βρει τον δρόμο του», τόνισε ο τραγουδιστής σε βίντεο κλιπ του οποίου έχει συμμετέχει η Μαριάντα Πιερίδη.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου