Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νικήτας Κορωνάκης αποχαιρέτησαν το κοινό του «Κοινωνία Ώρα MEGA»

«Ήταν πολύ καλύτερη φέτος η συνεργασία μαζί σου»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νικήτας Κορωνάκης, σήμερα Παρασκευή, αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του «Κοινωνία Ώρα MEGA», παραδίδοντας την σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, που επιστρέφουν τη Δευτέρα 28/8.

«Ήρθε η ώρα. Εμείς κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσουμε. Ήμασταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη δική σας παρέα, μέσα στα δικά σας σπίτια από νωρίς το πρωί. Βλέπαμε παρέα όλη την επικαιρότητα, κάναμε πολλά ταξίδια. Ελπίζω να περάσατε το ίδιο καλά όπως κι εμείς», ανέφερε αρχικά ο Νικήτας Κορωνάκης.

«Δεν ήταν όλες οι συνθήκες εύκολες, ούτε και όλες οι ειδήσεις ευχάριστες δυστυχώς. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την επικαιρότητα με τον πιο ψύχραιμο τρόπο», τόνισε από την πλευρά της η Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Εγώ είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τουλάχιστον η ομάδα της εκπομπής ήταν δεμένη και πραγματικά η συνεργασία μου μαζί σου ήταν πολύ καλύτερη από πρόπερσι και το ξέρεις», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του MEGA στον συνάδελφό της.

«Πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε εσάς, που ήσασταν κοντά μας, που μας στηρίξατε, που μας δώσατε έτσι και μία ευχάριστη νότα στην εκπομπή με τα μηνύματά σας», ανέφερε στο τέλος η Μπάγια Αντωνοπούλου, με τον Νικήτα Κορωνάκη να κλείνει την εκπομπή προαναγγέλλοντας την επιστροφή των Χασαπόπουλου-Βούλγαρη από την ερχόμενη Δευτέρα στο MEGA.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου