Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

To πρώτο τρέιλερ της Πρωινής Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ

Η καθημερινή πρωινή ενημέρωση ξεκινά στις 28 Αυγούστου

Αν και ο πρώτος που άνοιξε την αυλαία για τον ΣΚΑΪ είναι ο Γιώργος Αυτιάς, η καθημερινή πρωινή ενημέρωση ξεκινά στις 28 Αυγούστου.

«Μια είδηση γεννιέται τώρα, αυτό το λεπτό και αποκτά τη δική της συνέχεια. Ο #SkaitvGR και αυτήν τη σεζόν επιδεικνύει συνέπεια και συνέχεια στην Πρωινή Ενημέρωση και μεταδίδει τον παλμό της επικαιρότητας, την ώρα που αυτή δημιουργείται. Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου & καθημερινά από τις 05:00 το πρωί» αναφέρει η λεζάντα στη σχετική ανάρτηση του ΣΚΑΪ στο Instagram.

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως επιλέγει φέτος να επενδύσει περισσότερο στον ενημερωτικό χαρακτήρα του προγράμματος, που είναι άλλωστε και ο βασικός πυλώνας του προφίλ του.

Η «Πρώτη Εικόνα» θα ανοίγει και φέτος το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού στις 05:00, ενώ στις 06:00 θα ακολουθεί η εκπομπή «Σήμερα» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού, οι «Αταίριαστοι» (Χρήστος Κούτρας, Γιάννης Ντσούνος) επιστρέφουν στην πρωινή ζώνη 10:00-12:00, δίνοντας τη σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά, που φέτος θα επανέλθει στα «παλιά λημέρια» της μεσημεριανής ζώνης, βάζοντας ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου