Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Το 19o Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στην ΕΡΤ

Από 19 έως 27 Αυγούστου 2023

Οι συγκλονιστικές μάχες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου έρχονται στην ΕΡΤ.

Οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες συγκεντρώνονται στη Βουδαπέστη για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς από 19 έως 27 Αυγούστου 2023. Ανάμεσά τους η Εθνική μας Ομάδα Στίβου με όλα της τα αστέρια. Οι Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές Μίλτος Τεντόγλου και Κατερίνα Στεφανίδη, οι πρωταθλήτριες Ευρώπης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Ελίνα Τζένγκο, ο 4ος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο Εμμανουήλ Καραλής και συνολικά 22 κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ1 και της ΕΡΤ2, η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει το σύνολο της διοργάνωσης ώστε να μη χαθεί καμία στιγμή τόσο από τις προσπάθειες των μελών της ελληνικής αποστολής όσο και από όλες τις συναρπαστικές μάχες των μεταλλίων σε όλα τα αγωνίσματα.

Με απεσταλμένους τους Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Περικλή Μακρή, Νίκο Τσώνη και Μιχάλη Μανουηλίδη, η ΕΡΤ θα μεταφέρει όλη τη δράση με τις περιγραφές των αγώνων, καθώς και τα ρεπορτάζ, τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών από τη μικτή ζώνη του σταδίου της Βουδαπέστης.

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ περιλαμβάνει καθημερινές απευθείας μεταδόσεις καθώς και καθημερινά μεταμεσονύκτια highlights με τις καλύτερες στιγμές και τις συνεντεύξεις.

Λάβετε θέσεις για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη.

Όλη η δράση είναι στην ΕΡΤ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου