Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ποια πρόσωπα θα είναι στη νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Αφήνει πίσω της το «Open Weekend»

Η Ελένη Τσολάκη την φετινή σεζόν θα βρίσκεται στην ζώνη 10 με 1 στο Open από την θα απουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα, ένεκα της μεταγραφής της.

H παρουσιάστρια αφήνει πίσω της το «Open Weekend» για να μπει στα βαθιά νερά του καθημερινού όπως όλα δείχνουν και εν αναμονή πάντα των επίσημων ανακοινώσεων από το κανάλι.

Ποια πρόσωπα όμως θα βρεθούν δίπλα της στη νέα της εκπομπή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, που ήταν καλεσμένος στο «Καλοκαίρι #Yes», φαίνεται ότι έχουν «κλειδώσει» ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ενώ από το παλιό της πάνελ παραμένει ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Να σημειωθεί ότι τα προαναφερόμενα πρόσωπα δεν έχουν υπογράψει φαίνεται όμως ότι αυτά θα πλαισιώσουν την κεντρική παρουσιάστρια τη νέα σεζόν.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με τελευταία του συμμετοχή στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Νίκος Γεωργιάδης επιστρέφει στο Open μετά τη «θητεία» του ως Dr Love στην ομάδα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Όσο για τη Μαίρη Αυγερινοπούλου είναι γνωστή δημοσιογράφος που ασχολείται με το lifestyle αλλά και τις δημόσιες σχέσεις μαζί με την αδελφή της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου