Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νίκος Κοκλώνης: Η on air πρόταση στη Μαρία Ιωαννίδου για το J2US και τα δάκρυά της

Έλυσε την παρεξήγηση στο άψε σβήσε

Τα παράπονά της για τον Νίκο Κοκλώνη και το J2US έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» η Μαρία Ιωαννίδου και ο παρουσιαστής, έλυσε την παρεξήγησε μέσα σε λίγα λεπτά, ζητώντας της συγγνώμη στον «αέρα», ενώ παράλληλα της έκανε και πρόταση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε στη Μαριάντα Πιερίδη και την παρέα της ότι την κάλεσαν από το J2US για να εμφανιστεί στο σόου, ωστόσο την επόμενη μέρα δεν την ξαναπήρε κανείς τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι εκείνοι και η γενιά της ήταν η πρωτοπόροι των μιούσικαλ και εκείνοι άνοιξαν τον δρόμο για όλα αυτά τα σόου που κάνει με επιτυχία ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής και Ceo της Barking Well, κάλεσε εκείνη την ώρα στο «Καλοκαίρι #Yes» και έβαλε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους!

«Ζητώ συγγνώμη, όποιος σας πήρε και δεν ξαναπήρε πίσω είναι δικό μου το λάθος. Στο επόμενο J2US σας θέλω δίπλα μου, θέλω μαζί να κάνουμε αυτό το σόου και σας το λέω δημόσια», είπε ο Νίκος κι εκείνη συγκινήθηκε:

«Σ’ αγαπώ κι όλο αυτό που κάνεις το κάνεις πολύ καλά. Είναι παράπονα μιας ώριμης κυρίας αυτά».

«Εγώ σας καμαρώνω και όπως τα είπατε είναι. Εσείς ανοίξατε τον δρόμο για να είμαστε εμείς στην τηλεόραση και να κάνουμε τα τηλεοπτικά πάρτι», της είπε ο Νίκος Κοκλώνης και της ζήτησε να του μάθει τα ακροβατικά που κάνει. «Σας περιμένω στο επόμενο Just», κατέληξε ο παρουσιαστής.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου