Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τριαντάφυλλος: Επική ατάκα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Love Island

Ο Ντάφυ δεν κρατήθηκε για ακόμα μια φορά!

Με αφορμή το «κυνηγητό» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τους παπαράτσι στη Μύκονο και τις δηλώσεις υπεράσπισης της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο «Καλοκαίρι #Yes», ο Τριαντάφυλλος απασφάλισε.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, εξέφρασε την άποψή του για την Ηλιάνα, αλλά και για την εκπομπή Love Island που είχε παρουσιάσει και δεν είχε κάνει επιτυχία.

«Όταν είσαι στην Μύκονο και ξέρεις ότι εκεί πέρα υπάρχουν κάποια δεδομένα και δημοσιογράφοι και κάμερες, ξέρεις ότι θα συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι με μεγάλη χαρά θα σε προσεγγίσουν γιατί θεωρούν ότι είσαι προετοιμασμένος για αυτό» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και τόνισε: «Δεν έγινε και κάτι βρε κορίτισι μου, φωτογραφίες ήθελαν να τραβήξουν. Γιατί δεν πήγες στην Αντίπαρο ή κάπου αλλού. Δηλαδή εσείς που ξέρετε και είστε της της τηλεόρασης. Το Shopping Star είναι πια τόσο τεράστιο; Το Shopping Star θα παρουσιάσει, όχι το Fame Story ή ήρθε ξανά η Ρούλα Κορομηλά; Χαλαρώστε λίγο.

Είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεγάλο όνομα; Δεν έγινε και κάτι, μην τρελαίνεστε! Σου εξηγώ ότι είχε μία αποτυχία που ήταν το Love Island, το οποίο δεν το έβλεπε ούτε το τηλεκοντρόλ μου. Πήγα να κάνω το τηλεκοντρόλ έτσι και μου έλεγε “τι κάνεις; Άλλαξέ το”. Πολύ ωραία, όμορφη και καλή είναι, αλλά δεν έγινε και κάτι. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει. Η Βίκυ Καγιά είναι star. Έτσι είναι η ζωή, αλλά αποτυχία στην αποτυχία δεν γίνεται».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου