Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Mega Reunion»: Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι αγαπημένες παρέες πρέπει να ξανασμίγουν

Η νέα σειρά podcast του Mega ξαναφέρνει κοντά ήρωες και συντελεστές σειρών που έγραψαν ιστορία στη μικρή οθόνη

Οι αξέχαστες σειρές του MEGA ζουν τις δικές τους επανασυνδέσεις μέσα από τη νέα σειρά podcast παραγωγής Alter Ego Media που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μυρτώ Λοβέρδου. Κάθε επεισόδιο τού «MEGA Reunion» θα φιλοξενεί πρωταγωνιστές και συντελεστές μίας επιτυχημένης σειράς του MEGA, που έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην τηλεοπτική μας μνήμη.

Ηθοποιοί που υποδύθηκαν χαρακτήρες που άφησαν εποχή, αλλά και δημιουργοί και άνθρωποι-κλειδιά πίσω από τις κάμερες, συναντιούνται ξανά, – συχνά μετά από δεκαετίες – και έχουν πολλά να πουν, να θυμηθούν και να αναπολήσουν.

Διηγούνται με χιούμορ και συγκίνηση άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα και τα παρασκήνια, μοιράζονται τις στιγμές που ξεχώρισαν, μιλούν για τους ήρωες που αγάπησαν και επιστρέφουν στις εποχές που περνούσαν τις μέρες τους μαζί, σαν μία δεμένη οικογένεια, σαν μία αχώριστη παρέα.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «MEGA Reunion» θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη 18 Ιουλίου σε Spotify, Apple Podcasts και Google Podcasts και φιλοξενούν σειρές που έγραψαν ιστορία.

Το «MEGA Reunion» της σειράς «Ευτυχισμένοι Μαζί», μιας καθαρόαιμης οικογενειακής κωμωδίας, φέρνει ξανά μαζί την Κατερίνα Λέχου, τον Γιάννη Μπέζο τον Τάσο Γιαννόπουλο, την Ιωάννα Πηλιχού και την Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης και οι ηθοποιοί Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Απόστολος Γκλέτσος και Φαίη Κοκκινοπούλου μοιράζονται ιστορίες από τη σειρά-φαινόμενο «Ψίθυροι Καρδιάς».

Ο Στέλιος Μάινας, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Άκης Σακελλαρίου ξανασμίγουν στον αέρα τού «MEGA Reunion» και μιλούν για την πρωτοποριακή για την εποχή της σειρά «Είμαστε στον αέρα».

Οι ήρωες που αγαπήσαμε κάνουν «MEGA Reunion» και έχουν πολλά να θυμηθούν!

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου