Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κλασικά και αγαπημένα το καλοκαίρι στο MEGA

Σειρές που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στην καρδιά των τηλεθεατών

H τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε και το Mega για ακόμη ένα καλοκαίρι κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές του με κλασικά και αγαπημένα Mega classics, σειρές που έχουν αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Το καθημερινό πρόγραμμα των επαναλήψεων αρχίζει από πολύ νωρίς το πρωί με τη «Λένη», στις 05.00, ενώ μετά την πρωινή ενημέρωση του σταθμού, οι τηλεθεατές μπαίνουν στο «Ρετιρέ» με διπλό επεισόδιο στις 09.50. Η «Πολυκατοικία» μάς κράτησε την καλύτερη παρέα για τρία ολόκληρα χρόνια (2008-11). Τα συνολικά 132 επεισόδια της σειράς θα έχουμε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουμε ξανά αυτό το καλοκαίρι, καθημερινά στις 11.40.

Αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τη σκυτάλη θα παίρνουν αγαπημένες καθημερινές σειρές που άφησαν εποχή. Η «Μαρία, η άσχημη» στις 13.40, αλλά και τα «Κλεμμένα Όνειρα» με διπλά επεισόδια στις 14.50. Επιστροφή στην κωμωδία τα απογεύματα. «Η Ώρα η καλή» στις 17.50 και οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στις 18.50 θα δίνουν την πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όσον αφορά την prime time, εκεί αναμένεται back-to-back από πολύ επιτυχημένες κωμωδίες στην ιστορία του Mega.

Το «ρεσιτάλ κωμωδίας» θα ξεκινά με τις περιπέτειες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» (21.00), ενώ αμέσως μετά η σκυτάλη θα περνά στην αχτύπητη 5άδα του «Παρά Πέντε». Θα ακολουθεί στις 23.10 το «50 – 50» και στις 00.10 τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου. Τέλος, στις 01.10 το αστυνομικό τμήμα του «LAPD» ανοίγει ξανά τις πύλες του.

Τα Σαββατοκύριακα στη συχνότητα του Mega ξεκινούν με το «Μπαμπά, μην τρέχεις» (09.50) και ακολουθούν το «Ήρθε κι έδεσε» (10.50) με διπλό επεισόδιο, ενώ στις 17.00 επιστρέφουν οι «Λατρεμένοι μου γείτονες». Τέλος, το «Είσαι το ταίρι μου» θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ στις 21.00.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 10/7/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου