Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κώστας Μπακογιάννης: «Η Σία είναι ένας άγγελος»

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί»

Στο «Happy Day» ήταν καλεσμένος ο Κώστας Μπακογιάννης για μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ο δήμαρχος Αθηναίων μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη.

«Νομίζω ότι είμαστε κοντά στα 10 χρόνια μαζί. Είναι ένας άγγελος! Ήρθε στη ζωή μας –και λέω «μας» γιατί αναφέρομαι και στα μεγαλύτερα παιδιά μου-, πολύ γρήγορα δημιουργήσαμε μία οικογένεια με πολύ μεγάλη ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη. Κάποιος τρίτος μπορεί να πει ότι αυτή δεν είναι μία ορθόδοξη οικογένεια. Είμαστε τρομερά υπερήφανοι για τον δικό μας μικρόκοσμο, στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα κακά. Είναι κλασική Ελληνίδα μαμά, χτίζει αφηγήματα με πρωταγωνιστή τον Δήμο», είπε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης είπε στη συνέχεια:

«Και οι δύο έχουμε παλαβές ζωές, δεν είναι πάντα εύκολο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εννοείται ότι θα βγούμε, θα πιούμε ένα ποτήρι κρασί, έχουμε τις φιλίες μας… Το σπουδαίο είναι ότι έχουμε καταφέρει να σκουπίζουμε τα πόδια μας στο χαλάκι της εξώπορτας και να αφήνουμε τις δουλειές μας, και να ξεκινάμε ξανά από το μηδέν, όταν περνάμε την πόρτα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου