Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος για Φώφη Γεννηματά: «Βγαίνει ο γιατρός και μου λέει: δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Την προσωπική του ιστορία από τις τελευταίες στιγμές της Φώφης Γεννηματά περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», με αφορμή την τοποθέτηση που έκανε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης που ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, νοσηλευόταν εκείνο το διάστημα στον ίδιο όροφο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με την πρώην επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν πολύ ξεχωριστός άνθρωπος κι εγώ στεναχωριέμαι λιγάκι γιατί δικαιώθηκε μετά τον θάνατό της. Ήταν ένας άνθρωπος καθαρός, έντιμος, είμαι περήφανος που ήμουν δίπλα της», δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης, καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Ήμασταν δίπλα της και δεν ξέραμε τίποτα για τα προβλήματα υγείας της. Φανταστείτε ότι η Φώφη Γεννηματά μπήκε στο νοσοκομείο Δευτέρα βράδυ, την Κυριακή – μία μέρα πριν – ήμασταν μαζί σε περιοδεία. Δεν είχε μιλήσει ούτε καν σε εμάς τους ίδιους, πάθαμε σοκ», επισήμανε ο πρώην συνεργάτης της.

«Μανώλη, νοσηλευόμουν στον ίδιο όροφο στον Ευαγγελισμό και κάποια στιγμή θεώρησα υποχρέωσή μου να πάω να της πω να είναι καλά», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος παίρνοντας τον λόγο.

«Έφτασα μέχρι εκεί, ήταν φρουρούμενη απ’ έξω και ήρθε ένας γιατρός και μου είπε: δεν είναι σε κατάσταση για να επικοινωνήσει. Εκεί κατάλαβα ότι είχε αρχίσει μία σύντομη αντίστροφη μέτρηση και για του λόγου το αληθές μετά από μιάμιση μέρα έγινε το κακό», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες για το μετά θάνατον. Προ θανάτου λέγαμε: ε ήταν του Γεννηματά κόρη. Το λέγαμε συγκαταβατικά. Μετά θάνατον λέγαμε: το μήλο έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά. Έτρωγε κριτική ότι ήταν «πατρός θέλοντος» και μετά είπαν ότι ήταν γνήσιο τέκνο του πατέρα της», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη Φώφη Γεννηματά.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου