Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ελένη Τσολάκη – Αυλαία έπεσε για το Open Weekend: Αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια στο κλείσιμο

Τον τελευταίο λόγο στην σημερινή αυλαία του Open Weekend είχε φυσικά η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Open, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη του σταθμού και την ομάδα της εκπομπής της, μετέφερε τα συναισθήματά της για αυτήν την δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, αλλά συνάμα και διδακτική.

«Χθες δεν κοιμήθηκα και σκέφτηκα τι να πω για να αποχαιρετιστούμε. Λέω άσε όλα τα πηγαίνεις όπως σου βγαίνουν. Ήταν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και δεν θα το ξεχάσω όταν ήρθα εδώ για να προετοιμάσουμε το φετινό Open Weekend. Πάγωσα με τις συνθήκες, αγχώθηκα, τρόμαξα για το πως θα μπαίναμε σε μία μάχη χωρίς αυτά που θεωρούσαμε κατάλληλα και χωρίς πολλά όπλα ανταπεξέλθουμε από άποψη του ανθρώπινου δυναμικού και της δουλειάς.

Δεν θα ξεχάσω όταν συνάντησα τον Χρήστο Γλυμή και που διάβασε στα μάτια μου όλη αυτήν την αγωνία, μου είπε μην μασάς έχεις εμάς που σε αγαπάμε. Εισπράττω ακόμα και τώρα την αγάπη τους από εκείνη την ημέρα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Ο καθένας έκανε μαζί μία εκπληκτική ομάδα που μου απέδειξε ότι δεν μετράνε οι αριθμοί ούτε η ποσότητα. Είναι η πιο μικρή ομάδα με την πιο τεράστια ψυχή που έχω δει ποτέ μου» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

«Ζήσαμε πολλά, δύσκολα, εύκολα, όμορφα, άσχημα, ανταμειφθήκαμε, γελάσαμε, κλάψαμε, στενοχωρηθήκαμε, αλλά όλα αυτά μας έφεραν όλους πιο κοντά. Οι ομάδες κάνουν την διαφορά κι αυτή η ομάδα έχει καρδιά κι αυτήν θα την έχουμε κι έξω από εδώ. Το πιο μεγάλο μου ευχαριστώ είναι σε εσάς μέσα από την καρδιά μου που μου δώσατε την δυνατότητα για αυτό το ταξίδι και να ζήσω αυτές τις πανέμορφες στιγμές… Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Μετά από εδώ θα πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Μερικοί θα ξαναβρεθούμε, μερικοί μπορεί όχι. Μπορεί στο μέλλον. Ήταν πολύ όμορφη χρονιά που με ωρίμασε και με δυνάμωσε κα σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο. Εύχομαι ήρεμο, όμορφο, γλυκό καλοκαίρι. Τα πιο ωραία είναι μπροστά μας. Μην σταματάτε να ονειρεύεστε» έκλεισε η Ελένη Τσολάκη.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα για νέα τηλεοπτικά λημέρια. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ορισμένα σημεία να έχει τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πήρε αρχικά τον λόγο κι ανέφερε: «Δεν είμαι καλός στα συναισθήματα. Πιο πολύ στα γραπτά. Θα κάτσει όλο αυτό μέσα μου και θα μου λείψει μεθαύριο. Το έζησα δύο σεζόν Open Weekend κι άλλη μία Καλοκαίρι #not. Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά ups, πολύ λίγα downs και δεν τσακωθήκαμε ποτέ και δεν το έχω συναντήσει ξανά να μην υπάρχει ούτε μισή κηλίδα και μαύρη στιγμή. Δεν είναι μόνο τηλεοπτικό αυτό που λέω, ήταν στιγμές με αγάπη. Κάναμε κάτι πολύ δύσκολο με λίγα εφόδια. Το πρόσημο είναι θετικό και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Θέλω να σου δώσω μία μεγάλη και ξεχωριστή αγκαλιά γιατί εξαιτίας σου ήρθα εδώ»

Η Ελένη Τσολάκη συμπλήρωσε: «Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια και πάντα έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου ότι οι άνθρωποι πρέπει να προχωράνε και να ανοίγουν τα φτερά τους εκεί που θέλουν και πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε. Εγώ όπου και να είμαι, θα είμαι εδώ για εσένα και ξέρω ότι έχω κερδίσει έναν φίλο. Κι εγώ σε ευχαριστώ για τα 2,5 χρόνια, ήσουν πολύ σημαντικός συνεργάτης για εμένα. Έτσι κι αλλιώς θα είμαστε φίλοι».
Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00