Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Χριστίνα Αλούπη: «Μου λείπε η τηλεόραση. Αν προκύψε κάποια πρόταση, θα την σκεφτώ»

Η επιστροφή στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο ενασχόλησής της με την τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Χριστίνα Αλούπη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση.

Εδώ και ένα χρόνο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού έλειπε στην Αμερική και όπως είπε έχει φέρει αρκετά στοιχεία στην ζωή της εδώ.

«Μόλις έκλεισα ένα χρόνο που επέστρεψα από Αμερική. Τα παιδιά βρίσκονται κοντά με τον πατέρα τους και είχα άγχος πώς θα προσαρμοστούν. Μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει σαν αίσθηση, αυτή η αδρεναλίνη που έχεις όταν κάνεις ένα live. Αν μου προκύψει κάτι, θα το σκεφτώ. Συζητήσεις γίνονται. Αρνήθηκα και ένα πρότζεκτ που δεν είχε να κάνει με την τηλεόραση.

Στην Αμερική ήθελα να αξιοποιήσω τις σπουδές υποκριτικής που θα με βοηθήσει και στην παρουσίαση. Έχει συμβεί να μου προτείνουν να συνεργαστώ με κάποιον άνθρωπο, που δεν ήθελα να συνεργαστώ με τίποτα και ήξερα πώς δεν θα περάσω καλά.

Ο σύζυγός μου είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος. Θα καμάρωνε! Είμαστε συνειδητοποιημένοι, ανοιχτόμυαλοι και πάντα θα στηρίζουμε τα παιδιά μας. Δεν θα ήμουν με άνθρωπο που θα είχε κόμπλεξ να μη θέλουν τη γυναίκα να βγάζει περισσότερα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου