Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Άννα Φλωρινιώτη: Συγκινεί στο T-live για τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη – «Ήταν ένας θρύλος, δεν θα σβήσει»

Όσα δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» σε ηλικία 76 ετών και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από την καλλιτεχνική του πορεία.

Η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε με λόγια καρδιάς στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live για τον πολυαγαπημένο της πατέρα: «Το οξυγόνο ήταν χαμηλό τις τελευταίες ημέρες. Έτσι είπαμε να νοσηλευτεί για να δυναμώσει. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό το τραγικό κακό. Δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Του είπαμε ότι οι γιατροί θα τον βοηθήσουν και θα τον δυναμώσουν. Οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορεί να είναι όπως πριν και είχε μαραζώσει.

Μου είπε μάλιστα ότι «δεν θα είμαι όπως πριν» και του απάντησα ότι «ρε μπαμπά, δε μπορείς να τρέχεις με μισό πνεύμονα. Μόνο που θα μπορείς να πας μία βόλτα, για έναν καφέ… Μου έλεγε ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει κι αυτό ήταν το μαράζι του. Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει, φόρεσε μία φόρμα και ένα καπελάκι ασορτί. Πέταξε όμως το καπέλο, όταν έφυγε η μάνα μου και πήρε ένα με στρας».

Η Άννα Φλωρινιώτη πρόσθεσε επίσης ιδιαίτερα συγκινημένη: «Καλός άνθρωπος ήταν… Του έκανα χαβαλέ στο δωμάτιο, γελάγαμε με τους ανθρώπους δίπλα… Για μένα ο πατέρας μου ήταν, είναι και θα είναι ένας θρύλος. Για πάντα! Δεν θα σβήσει ποτέ… Σας ευχαριστώ».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00