Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γιάννης Φλωρινιώτης – Συγκινεί η Μπέττυ Μαγγίρα για την τελευταία τους συνάντηση: «Φορούσε οξυγόνο»

«Γι’ αυτό και, όταν καθίσαμε μετά, λαχάνιασε» αποκαλύπτει

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, την Τετάρτη, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην πρόσφατη τηλεοπτική συνάντηση που είχε με τον αείμνηστο τραγουδιστή που έμελλε να είναι και η τελευταία του παρουσία σε πλατό.

Ειδικότερα, ύστερα από την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης εξομολογήθηκε πως «είναι τόσο συγκινητικό πως ένα παιδί που πέρασε τόσο δύσκολα, για να αντισταθμίσει ίσως όλο αυτό που πέρασε στα παιδικά του χρόνια με την φτώχεια και την ορφάνια, πήγαινε σε κάτι τόσο λαμπερό. Ίσως για να σβήσει το θαμπό κομμάτι της ζωής του».

«Εδώ που είχε έρθει, ενώ είχε περάσει αυτή την περιπέτεια με την υγεία του, φορούσε και λίγο οξυγόνο αλλά ήθελε να βγει για να τραγουδήσει και να χορέψει».

«Γι’ αυτό και, όταν καθίσαμε μετά, λαχάνιασε γιατί κουράστηκε κάνοντας αυτό το χορευτικό. Θυμάμαι πως ανησυχήσαμε και εμείς και η κόρη του και η Γωγώ Γαρυφάλλου, «κάτσε λίγο, ξεκουράσου και πάρε τις ανάσες σου» του είχαμε πει» συμπλήρωσε, ακόμα, η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στο OPEN.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00