Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δημήτρης Σκουλός για «GNTM»: «Υπήρχαν φορές που έφευγα με πάρα πολλά νεύρα, δεν θα το έκανα ξανά»

«Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης που κατ’ εμέ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» είπε ο γνωστός φωτογράφος

Στο «GNTM», τη Βίκυ Καγιά και το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν ξανά μαζί της αναφέρθηκε ο φωτογράφος και κριτής του «My Style Rocks», Δημήτρης Σκουλός.

«Το “GNTM” ξεκίνησε για μένα πριν δέκα χρόνια, γιατί φωτογράφιζα τους τελικούς στον ΑΝΤ1. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Star και μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Έκανα δύο δοκιμαστικά, ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά.

«Το πρώτο τρίμηνο πέρασα πολύ δύσκολα, φοβόμουν ότι θα μου κάνει πολύ κακό στη δουλειά μου. Είπα το “ναι” για βιοποριστικούς λόγους. Έπρεπε να δουλέψω, είναι ένα έξτρα εισόδημα», συμπλήρωσε.

Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τη Βίκυ Καγιά, ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

«Ανάλογα τη σχέση που θα είχαμε στη δουλειά, το πρότζεκτ που θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα εγώ. Δεν την έχω κάνει unfollow, δεν στενοχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι. Με τη Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε. Ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου, για αυτό να με έκανε unfollow», εξηγεί.

Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν:

«Μερικές φορές, είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές όχι. Δεν μπορείς να είσαι πάντα μες στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης που κατ’ εμέ, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Υπήρχαν κάποια meetings κάπως άβολα. Υπήρχαν φορές που έφευγα με πάρα πολλά νεύρα. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα έκανα ξανά το “GNTM”», είπε κλείνοντας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου