Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Καλύτερα Δεν Γίνεται: Η απάντηση της εκπομπής για τον σάλο που προκλήθηκε με το μπλουζάκι του Γιάννη Κορδώνη

Μια εβδομάδα πριν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού Γιάννης Κορδώνης εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλουζάκι με τον Μουσταφά Κεμάλ και το μήνυμα «Δεν νυστάζω ρε παιδιά».

Αυτό είχε ως συνέπεια να αντιδράσει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας (ΠΟΕ) και να στείλει μια σκληρή ανακοίνωση.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια κρίνεται από την ομοσπονδία μας και σύσσωμο τον Ελληνισμό ως απολύτως απαράδεκτη, κατακριτέα και προσβλητική για τη μνήμη των γενοκτονηθέντων προγόνων μας, ιδίως δε όταν αυτή προβάλλεται μόλις 8 ημέρες μετά τη 19η Μαΐου…» έγραφε, μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΠΟΕ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 3/6, ο Γιάννης Κορδώνης και η Ναταλία Γερμανού έδωσαν τη δική τους απάντηση, ζητώντας δημόσια συγγνώμη μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

«Ήταν δική μου ατυχούς έμπνευσης, καθαρά δικό μου το λάθος. Στεναχώρησε και πρόσβαλε κάποιους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος που λυπάμαι πολύ» ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης της εκπομπής.

«Δεν είναι μόνο η Παμποντιακή Ομοσπονδία που θίχτηκε και στεναχωρήθηκε και θύμωσε, είναι πολύς κόσμος που αισθάνθηκε προσβεβλημένος. Για αυτόν τον λόγο λυπούμαστε πάρα πολύ. Εγώ παίρνω την ευθύνη προσωπικά, ως παρουσιάστρια της εκπομπής αλλά και γιατί γέλασα, ας είμαστε ειλικρινής. Αλλά και γιατί παρουσιάζω αυτή την εκπομπή και χρωστάω μια δημόσια συγγνώμη στους ανθρώπους αυτούς, σε όλους όσους θύμωσαν, απογοητεύτηκαν και προσβλήθηκαν. Λυπάμαι πάρα πολύ» τόνισε με τη σειρά της η Ναταλία Γερμανού.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00