Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μαρία Κορινθίου: «Ήταν μια μεγάλη υστερία και παρανόηση – Δεν κάναμε ραντεβού με το Star»

Η ηθοποιός μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα και παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ραντεβού με το Star

Στην εκπομπή Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου το μεσημέρι του Σαββάτου 2/6.

Η ηθοποιός μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα και παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ραντεβού με το Star. Η ίδια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως οι πληροφορίες για το πρωινό του Star δεν διαρρέονταν από την ίδια αλλά από την διοίκηση του σταθμού.

«Είμαι σε δύσκολη θέση τώρα να καθόμαστε τι έχει γίνει ή δεν έχει γίνει. Στην αρχή της σεζόν μου έγινε πολύ γρήγορα μία πρόταση. Για δύο ημέρες καθόμασταν και συζητούσαμε. Ψάχναμε να βρούμε μία τομή που να είμαστε ευχαριστημένες κι οι δύο πλευρές γιατί κι εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που παίρνω αυθόρμητα τέτοιες αποφάσεις. Επειδή και τις άλλες χρονιές μου έγιναν διάφορες προτάσεις τις κοιτώ με το ένστικτο. Μου έγινε η πρόταση από την διοίκηση κι από ανθρώπους που αγαπώ πολύ στον ΑΝΤ1 κι αισθάνθηκα. Έχουμε βγει κι έχουμε πει ότι εγώ σε αυτό το κομμάτι δεν θα συνεχίσω στο Πρωινό. Επειδή όμως, συνεχίζω να είμαι παιδί του καναλιού με κοινή συνεννόηση να δούμε με τι κι αν θα συνεχίσουμε» είπε η Μαρία Κορινθίου.

«Ήταν μια μεγάλη υστερία και παρανόηση και δεν ξέρω από που να το πιάσω. Δεν κάναμε ραντεβού με το Star, αλλά επειδή κάποιες πλευρές προσπάθησαν να δημιουργήσουν ότι εγώ τα δημιούργησα. Ευχαριστώ πολύ αν έχω τόσο μεγάλη δύναμη να δημιουργήσω… Η Ελένη ότι είπε; Όχι! Τα λένε πρώτα ενδότερα στην διοίκηση για προτάσεις που μπορεί να πέφτουν κι από εκεί φεύγουν πέντε πράγματα. Να τα πούμε ξεκάθαρα γιατί δεν αντέχω. Εγώ βγήκα και το είπα. Πήρα την Ελένη Χατζίδου τηλέφωνο όταν γινόταν όλος αυτός ο παροξυσμός και την είδα που στενοχωριόταν. Της είπα: «Ελένη μου, δεν ισχύει, μην σκας, συνέχισε δυνατά». Δεν ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα κι ήταν διάχυτη μία ειρωνεία όχι από την Ελένη αλλά από τους συνεργάτες της κι από το πάνελ εκεί. Γύρισα κι είπα ότι αφού έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ ας ρωτήσουν την Ελένη» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00