Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Ετεοκλής Παύλου για την αναπηρία του: «Είχα πει ότι αν φτάσω σε σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, καλύτερα να μη ζω»

«Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου»

Ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου για τις αναπηρίες στην εκπομπή «Breakfast @star», θέλησε να τοποθετηθεί για την δική του κατάσταση και τις δικές του σκέψεις.

«Όσον αφορά το κομμάτι του πατέρα του, που είπε ότι δε φοβάται τον θάνατο αλλά να μη μείνει κατάκοιτος… να το πάρω και να το κάνω λίγο δικό μου: είναι καλύτερο να «φεύγεις» όταν σταματάς να μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Το καταλαβαίνω πως το λέει. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω χάσει το πόδι μου, έχω μία μορφή αναπηρίας, ήταν κι εμένα αυτός ο προβληματισμός μου. Μη φτάσω 50-60-70, που δεν θα έχω την ίδια άνεση να βάζω το πρόσθετο μέλος, να σηκώνομαι να τρέχω και να παίζω. Προφανώς, αν ένας αρτιμελής άνθρωπος 70 χρονών δυσκολεύεται να πάει στο καφενείο, φανταστείτε ότι ο ίδιος άνθρωπος με πρόσθετο μέλος δυσκολεύεται δέκα φορές παραπάνω», περιγράφει ο παρουσιαστής.

«Εκεί είχα πει κι εγώ ότι αν φτάσω σε ένα σημείο να μη μπορώ να αυτοεξυπηρετηθώ, να ζω μόνος μου και να είμαι αυτάρκης με όσα έχω, καλύτερα να μη ζω πια, δε θέλω», εξομολογείται με απόλυτη ειλικρίνεια ο Ετεοκλής Παύλου.

Κλείνοντας το θέμα, ο Ετεοκλής Παύλου παραδέχεται:

«Σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να γίνω ποτέ βάρος στην οικογένειά μου, στη γυναίκα μου, στο παιδί μου. Αυτές είναι σκέψεις που οποιοσδήποτε έχει ζήσει κάτι σε πολύ κοντινό του πρόσωπο ή έχει κάποια μορφή αναπηρίας και του έχει δημιουργήσει μία φοβία ότι μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο. Τις έχω κι εγώ, τον καταλαβαίνω, και εύχομαι να βρω τη δύναμη κάποια στιγμή να τις αποβάλλω».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου