Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Άναυδη η Κατερίνα Καινούργιου: «Έλα Χριστέ και Παναγιά, 20 χρόνια δουλεύω στην τηλεόραση πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», είχε καλεσμένους τον Φοίβο Παπαδάκη και τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Το ζευγάρι, που αποχώρησε το βράδυ του Σαββάτου από το «J2US», μίλησε για την εμπειρία του στο μουσικό show του Alpha, με τον δημοσιογράφο να ερωτάται στο τέλος για το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Δεν έχω υπογράψει ακόμα. Προέχει η κουβέντα που έχω με το ΟΡΕΝ, με το κανάλι που ανήκω», ξεκαθαρίζει ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά είναι η αλήθεια. Παρ’ όλα αυτά όλα τα παιδιά στην ομάδα έχουμε μεταξύ μας πολύ καλή σχέση και ειδικότερα αυτή την περίοδο που είναι ακόμα πιο δύσκολη βάζουμε όλοι πλάτη», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Την αρχισυνταξία την έχει αναλάβει η Μάριον, είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση», απάντησε ο Φοίβος Παπαδάκης σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να εκφράζει την έκπληξή της για τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Δεν γίνεται να είναι και παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια. Είναι λάθος αυτό. Άλλο να έχει την επιμέλεια αλλά όχι την αρχισυνταξία», παρατήρησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Και ποιος σας μιλάει στο αυτί από το κοντρόλ; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Δουλεύω 20 χρόνια στην τηλεόραση, πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα», σχολίασε η παρουσιάστρια, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου