Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Το «Breakfast @star» απαντά σε Σίσσυ Χρηστίδου και Νίκο Συρίγο: «Άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage»

«Οι δημοσιογράφοι πήγαν να καλύψουν ένα θέμα, δεν πήγαν για να γίνουν θέμα» είπε ο Ετεοκλής Παύλου

Στον αέρα της εκπομπής «Breakfast @star» συζήτησαν τα όσα κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου από τον αέρα της εκπομπής της.

«Η ιδέα που είχε το “Χαμογέλα και πάλι” ήταν πρωτότυπη και διαφορετική. Οι αρχισυντάκτες γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι δημοσιογράφοι… Δεν θα έπρεπε να πάρει και να ενημερώσει; Είναι άλλο το backstage και άλλο το πέσιμο. Δεν θα μπορούσαν να πάρουν μια άδεια τυπική, να πουν ότι “θα έρθει μια δημοσιογράφος δική μας να κάνει ένα backstage, υπάρχει θέμα; Έχετε πρόβλημα;”. Αν έχει συμβεί αυτό, δεν ξέρουμε, υπάρχει μια γκρίζα ζώνη, εμείς υποθέσεις κάνουμε», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Λιλή Πυράκη είπε από την πλευρά της:

«Ξέρουμε όλοι ότι για να κάνεις ένα backstage οπουδήποτε, το συζητάμε με τους εμπλεκόμενους».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε επίσης:

«Για παράδειγμα, αν θέλουμε να πάμε σε ένα θέατρο και μας αρέσει ως ιδέα να δούμε το παρασκήνιο, δεν μπορούμε να πάρουμε μια κάμερα και να πάμε στα καμαρίνια και να τραβάμε τι γίνεται, αυτό θέλει μια άλλη άδεια».

Η Μαίρη Αργυριάδου πρόσθεσε:

«Εκεί το χάσανε! Είχαν μια ωραία ιδέα, που ήταν ένα ωραίο μικροριάλιτι, θα είναι σαν να μην είμαστε, αλλά θα είμαστε στο γάμο με έναν τρόπο. Ήταν έξυπνη ιδέα και τους το δίνω. Αλλά έπρεπε η αρχισυντάκτρια να πάρει ένα τηλέφωνο τους άλλους συναδέλφους αρχισυντάκτες. Επειδή είδα ότι θύμωσε ο κύριος Συρίγος, ο αγαπημένος συνάδελφος, να τονίσω ότι άλλο το πέσιμο, άλλο το backstage».

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε κλείνοντας:

«Οι δημοσιογράφοι πήγαν να καλύψουν ένα θέμα, δεν πήγαν για να γίνουν θέμα».

Στον αέρα της εκπομπής έπαιξαν και τα όσα είπε η Νάνσυ Αντωνίου στον Sfera:

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι ωραίο να κάνεις bullying ή να μιλήσεις άσχημα σε κανέναν συνάδελφο. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά. Από την άλλη, όμως, δεν θεωρώ και πολύ ωραίο να σηκώσεις την κάμερα και να γράψεις τους συναδέλφους σου, οι οποίοι ούτε ξέρεις αν γουστάρουν να πάνε εκεί πέρα που πάνε. Ούτε ξέρεις αν θέλουν να φανεί το πρόσωπό τους, ο οπερατέρ, ο ηχολήπτης, ο ρεπόρτερ. Το ντύσιμό τους, η κούρασή τους. Είναι σαν να μου λες ότι πας να κάνεις πλάκα με τη δουλειά του άλλου».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου