Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σίσσυ Χρηστίδου: Καταγγέλλει επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους στο γάμο Μουζουράκη

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

Σε μια αδιανόητη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως είπε η ίδια, υπήρξε επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ που έστειλε στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη από άλλους δημοσιογράφους.

«Εμείς είπαμε ότι δεν θα καλύψουμε το γάμο, σεβόμενοι αυτό που είπε ο ίδιος ο Πάνος. Και λέει ο Παύλος “παιδιά, τώρα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, οι δημοσιογράφοι, περιμένουν, έχουν αγωνία κλπ”. Είχαμε συνεργεία, είχαμε κλείσει ξενοδοχεία και έχουμε κάμερες, πάμε να τραβήξουμε τα παιδιά, το backstage, φυσικά με χιουμοριστική διάθεση», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στη συνέχεια: Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, τη βλέπουν οι δημοσιογράφοι και της λένε “εσύ τίνος είσαι;”. Λέει η Κέλλυ ότι είναι από το Χαμογέλα και πάλι. Της λένε “εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε;”. Ναι, λέει η Κέλλυ, δεν θα καλύψουμε τον γάμο, δεν μας αφορά αυτό, έχω ρητή εντολή ούτε πλάνο, ούτε καλεσμένους, ήρθαμε για εσάς. Και ξεσπάει μια τρομερή, δεν θέλω να πω επίθεση, δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα έγινε μεταξύ μας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου