Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη: «Προπληρώσαμε τετραψήφιο ποσό…»

Το ποσό που χρειάστηκε να ξοδέψει ο σταθμός προκειμένου να καλύψει τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον αέρα της εκπομπής «Happy Day», θέλησε να αποκαλύψει το ποσό που χρειάστηκε να ξοδέψει ο σταθμός προκειμένου να καλύψει τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος απαγόρευσε στους δημοσιογράφους να βρίσκονται εκεί.

H παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Χθες προβάλαμε το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις εάν πρέπει να στείλουμε αποστολή ή όχι. Εκ των υστέρων βέβαια έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μία εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε τώρα για ένα μεγάλο κόστος για μια αποστολή»!

Και συνέχισε:

«Και λέω: εντάξει βρε Μαίρη μου, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες; Χθες λοιπόν συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner και της λέω: εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο; Μου λέει: κοίτα, πιστεύω ότι ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε:

«Δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θέλει τους δημοσιογράφους ή που θα τους έδιωχνε. Μου λέει: εγώ θα στείλω. Και της λέω: συγγνώμη, εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις; Άκουσα και τη Μελέτη που είπε ότι θα στείλει κι αυτή και θα είναι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας και ο άλλος κι εμείς που έχουμε πληρώσει δεν θα έχουμε το θέμα; Και με τέσσερα ψηφία το ποσό… Μαίρη (αρχισυντάκτρια), το παίρνεις επάνω σου. Εγώ είπα και on air να μη στείλουμε»!

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου