Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Όλα για τη ζωή μας» με καλεσμένες την Χριστίνα Αλούπη και την Σταυρούλα Χριστοφιλέα

Σάββατο και Κυριακή στις 8:50

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» φέρνει και αυτό το Σαββατοκύριακο στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν στην απαιτητική καθημερινότητά μας.

Το Σάββατο 27 Μαΐου στις 08:50, στο MEGA, η σχέση μας με τη ζυγαριά μπαίνει στο μικροσκόπιο. Ποιο είναι το ιδανικό βάρος για κάθε σωματότυπο και τι πρέπει να κάνουμε για να βρούμε την ιδανική ισορροπία; Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την παρουσιάστρια Χριστίνα Αλούπη, η οποία μιλά για τις δικές της αυξομειώσεις βάρους μετά τις εγκυμοσύνες και μοιράζεται τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνει μια σωστή σχέση με το σώμα της.

Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 08:50 η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε γονείς και παιδιά έρχεται στο προσκήνιο. Ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ τους σύγχρονους γονείς είναι το πώς θα κάνουν τα παιδιά τους να τους λένε τα πάντα. Ιδίως στις μέρες μας, με την πρόσβαση των παιδιών στην πληροφορία να είναι εύκολη από πολύ μικρή ηλικία, αυτό το στοίχημα είναι δύσκολο να κερδηθεί. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σταυρούλα Χριστοφιλέα, η οποία μιλά για τα σωστά αλλά και τα λάθος βήματα που έκανε στην προσπάθειά της να κερδίσει την εμπιστοσύνη των δύο παιδιών της.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής παρουσιάζονται οι νέοι τύποι των αντηλιακών προϊόντων και η ζύμωση των τροφών, που αποτελεί σύγχρονη τάση στη διατροφή.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00