Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μάρα Ζαχαρέα για το debate – «Εγώ είχα χαλάζιο, η Τζίμα ίωση, η Κοσιώνη ψύξη και ο Παπαδάκης έπεσε από σκάλα»

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που είχε πριν τη συμμετοχή της στην τηλεμαχία, η ίδια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ηΜάρα Ζαχαρέα και μίλησε τόσο για το περιβόητο debate όσο και για την προτίμησή της στη διεύθυνση παρά στην παρουσίαση ενός προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε και στην μαγειρική, την οποία και δεν έχει καθόλου αλλά ο σύζυγός της, Θοδωρής Ρουσούπουλοςμαγειρεύει εξαιρετικά.

«Όταν έχεις κάπου ένα σπίτι και έρχεται το καλοκαίρι, πηγαίνεις σε λιγότερα μέρη αριθμητικά από όσα θα πήγαινες. Ξεκουράζεσαι στο σπίτι σου και από την άλλη θα πληρώσεις το ξενοδοχείο μία βδομάδα. Τις υπόλοιπες μέρες τι θα κάνεις;

Δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια μια εκπομπή για να δω τι θα πουν για εμένα. Η Λίζι έτσι και σε ακούσει να λες ότι δεν σου αρέσει το outfit που φοράω, αναρωτιέται εάν δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Φοράω ό,τι μου φέρουν, δεν ντύνομαι βάσει ψυχολογίας».

«Αυτό το debate δεν θεωρώ ότι ήταν αστείο. Ήταν σε ένα αυστηρό πλαίσιο γιατί οι πολιτικοί θέλουν να είναι ασφαλείς. Θεωρώ ότι και πολιτικό κλίμα υπήρχε και ειδήσεις βγήκαν. Πάθαμε όλοι οι δημοσιογράφοι από κάτι. Γλιτώσαμε από μια καταστροφή. Εγώ έπαθα γαλάζιο στο μάτι από eyeliner και για αυτό βγήκα άβαφη. Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση και έκανε ενέσεις κορτιζόνης. Η Σία Κοσιώνη είχε πάθει ψύξη και δεν μπορούσε να γυρίσει. Και εκεί που είχαμε μαζευτεί και λέμε εμείς οι γυναίκες τι πάθαμε, έρχεται ο Γιώργος Παπαδάκης και λέει ότι έπεσε από τις σκάλες. Ο Γιώργος Κουβαράς με ρώτησε εάν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο debate».

«Εμένα μου αρέσει το κομμάτι αυτό περισσότερο από την παρουσίαση γιατί βρίσκω κάτι πιο δημιουργικό. Στο να το ψάξω, να γίνει, να το στήσω. Εγώ με το γυαλί είναι πολλά τα χρόνια που δεν τρελαίνομαι. Στην αρχή μου άρεσε αλλά από ένα σημείο και μετά ένιωσα ότι είναι κάτι ευχάριστο αλλά εγώ το έχω χορτάσει. Τι άλλο να περιμένω; Να γίνω γνωστή από το γυαλί; Αν μου έλεγες να διαλέξω κάτι, θα διάλεγα τη διεύθυνση.

Όσο περνάνε τα χρόνια, πιστεύω ότι πρέπει να φεύγουμε από το γυαλί και να δίνουμε ευκαιρίες στους ανθρώπους. Όλοι λένε να δώσουν ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους αλλά στην πραγματικότητα τα δεινοσαυράκια δεν τους αφήνουν. Το είχα αντιμετωπίσει όταν ξεκίνησα την τηλεόραση και δεν μου έδιναν να κάνω κάτι. Μου έλεγαν ότι είμαι καινούργια, μικρή. Αλλά αν δεν μου δώσεις την δυνατότητα πώς θα το μάθω και εγώ;

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου