Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Τζένη Μελιτά σε Κωστή Μαραβέγια: «Σε ευχαριστώ που μου προσέφερες μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής μου»

«Γελάς; Μα ήμασταν 2-3 μήνες μαζί και λέω: τι τον έπιασε τώρα και μου κάνει πρόταση γάμου;» περιέγραψε…

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» υποδέχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πλατό της ΕΡΤ τον Κωστή Μαραβέγια. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε για το ξεκίνημα της πορείας του στη μουσική, τα ταξίδια που απολαμβάνει να κάνει, ενώ μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Τζένη Μελιτά δε δίστασε να του εξομολογηθεί την τεράστια αμηχανία που ένιωσε σε συναυλία του, όταν η τότε σχέση της ζήτησε από τον τραγουδιστή να της κάνει μία αφιέρωση από τη σκηνή.

«Σε ευχαριστώ, Κωστή Μαραβέγια, που μου ‘χεις προσφέρει μία από τις πιο αμήχανες στιγμές σε όλη μου τη ζωή», είπε η παρουσιάστρια, δίνοντας πάσα στον τραγουδιστή να αφηγηθεί την ιστορία.

«Έχω έναν πολύ καλό φίλο που ερχόταν σε συναυλίες μου και μου λέει: λοιπόν θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις το όνομα της Τζένης. Το καλύτερό μου οι προτάσεις γάμου. Ήταν η πρώτη μεγάλη μου συναυλία», περιέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Στο θέατρο Βράχων με άπειρο κόσμο. Και να είμαι εγώ μόνη μου και να ‘χω ακούσει μία πρόταση γάμου. Είχα πάθει σοκ και ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση… τι απάντηση να δώσω; Μα δεν ήθελε να μου κάνει πρόταση γάμου, μία αφιέρωση ήθελε να μου κάνει. Το είχε μεταφράσει αλλιώς», εξήγησε στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά.

«Αφιέρωση ήθελε τελικά; Εγώ νόμιζα πρόταση γάμου. Όποιος θέλει αφιέρωση από ‘δω και πέρα θα παίρνει πρόταση γάμου και θα παντρεύεται, παιδιά», απάντησε ο τραγουδιστής ξεσπώντας σε γέλια.

«Γελάς; Μα ήμασταν 2-3 μήνες μαζί και λέω: τι τον έπιασε τώρα και μου κάνει πρόταση γάμου μέσω του Μαραβέγια;», κατέληξε χαριτολογώντας η Τζένη Μελιτά.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου