Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Χαμός στο «Happy Day» με τον Πάνο Μουζουράκη: «Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης στον Πατέρα Αντώνιο»

Ο ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο στα social media που μιλάει για τον γάμο του

Ο Πάνος Μουζουράκης με ένα βίντεο του στα social media θέλησε να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μείνουν μακριά από τον… γάμο του.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην προσπάθειά του να κρατήσει μακριά από τα media τον γάμο, περνά τα μηνύματά του με έντονες ατάκες, τις οποίες σχολίασε η παρέα του «Happy Day».

«Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου:

«Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό. Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά».

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε:

«Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου».

Με αφορμή την ατάκα του Πάνου Μουζουράκη ότι σκέφτηκε τον πατέρα Αντώνιο για κουμπάρο του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετήθηκε:

«Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης και έχει το δικαίωμα. Κι εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο, δεν είχα φανταστεί και δεν είχα σκεφτεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα απ’ όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου… Δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα γι’ αυτόν αλλά είπα μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει, εγώ είπα δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο».

 

Δείτε τα βίντεο:







 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00