Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Καλημέρα Ελλάδα»: Οριστικά και τη νέα χρονιά με Παπαδάκη

Τα σενάρια για την Αναστασοπούλου και η άνοδος της τηλεθέασης

Οριστική και αµετάκλητη θεωρείται πλέον από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγµατα στο Μαρούσι η παραµονή του Γιώργου Παπαδάκη και τη νέα σεζόν στο τιµόνι της παρουσίασης του «Καληµέρα, Ελλάδα», µε τη Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του.

Εκτός του κεκτηµένου δικαιώµατος του έµπειρου δηµοσιογράφου να κρεµάσει το σακάκι του σε χρόνο που ο ίδιος θα επιλέξει, σηµαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε η άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης της πρωινής ενηµερωτικής ζώνης του ΑΝΤ1, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστηµα πριν από τις εθνικές εκλογές.

Το µεγάλο, βεβαίως, ερώτηµα που επικρατεί είναι αν θα υπάρξει ταυτόχρονα εξοµάλυνση των διαφορών που εντοπίστηκαν (και που εκδηλώθηκαν πολλές φορές µε ηχηρό, αν µη τι άλλο, τρόπο) µε τη συµπαρουσιάστριά του σε ό,τι αφορά το ακριβές πλαίσιο του ρόλου της στην εκποµπή.

Το ζήτηµα αυτό είχε προβληµατίσει σε µεγάλο βαθµό τη διοίκηση, ωστόσο φαίνεται πως η πορεία της εκποµπής, αλλά και η ανάληψη του νέου βραδινού concept από τη δηµοσιογράφο, στην οποία πιστεύουν ιδιαίτερα στο κανάλι, δείχνουν να λειτουργούν ευεργετικά προς την κατεύθυνση που επιθυµούν άπαντες στο κανάλι.

 

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 20 Μαΐου 2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου