Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Χρήστος Κούτρας για Σαμίου: «Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος»

Αφορμή οι δηλώσεις της σχετικά με τα παιδιά ΑΜΕΑ που πήγαν στα εκλογικά κέντρα για ψήφο, με τον προσωπικό τους βοηθό

Στην Άντζυ Σαμίου αναφέρθηκε ο Χρήστος Κούτρας κατά τη διάρκεια τηςεκπομπής «Αταίριαστοι» με αφορμή τις δηλώσεις της σχετικά με τα παιδιά ΑΜΕΑ που πήγαν στα εκλογικά κέντρα για ψήφο, με τον προσωπικό τους βοηθό.

«Αν θες να μάθεις, πρέπει να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα. Πριν το σχολιάσεις, πρέπει να ενημερώνεσαι. Αναφέρομαι στην κυρία Σαμίου. Η κυρία Σαμίου βγήκε κι έκανε κάποιες δηλώσεις που ήταν εφορευτική επιτροπή, εξαιρετική τραγουδίστρια δεν το συζητώ, έχουμε χορέψει πολύ με τα τραγούδια της. Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Χρήστος Κούτρας είπε στη συνέχεια:

«Μας έστειλαν μαμάδες που έχουν παιδιά με αναπηρία μηνύματα. Η κυβέρνηση η προηγούμενη έχει θεσπίσει τον προσωπικό βοηθό. Αυτό μας είπε μία μαμά χθες, ότι φροντίζει το παιδί της, βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο να βγει έξω να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα πάει να ψηφίσει κυρία Σαμίου. Μην ψάχνετε άλλα σενάρια και ας μην κάνουμε δηλώσεις και τοποθετήσεις που μπορεί να προσβάλλουν έναν άνθρωπο».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου