Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νέα εφαρμογή από την wind vision

Μια νέα δυνατότητα προσφέρει στους συνδρομητές της η WIND VISIONπροσθέτοντας τα κανάλια Novasports στο πλούσιο περιεχόμενο της εφαρμογής WIND VISION για φορητές συσκευές.Πρόκειται για μία ολοκαίνουρια δυνατότητα της εφαρμογής, μέσα από την οποία οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν ένα smartphone ή ένα tablet από το οποίο θα παρακολουθούν τους αγώνες της Euroleague και τους αγώνες της Superleague που καλύπτονται από τα κανάλια Novasports, καθώς και όλο περιεχόμενο των αθλητικών καναλιών. Το μόνο που χρειάζεται ένας συνδρομητής της WIND VISION για να παρακολουθήσει το αθλητικό υπερθέαμα από το smartphone ή το tablet του, είναι σύνδεση σε οποιοδήποτε δίκτυο Wi – Fi!

 

Οι συνδρομητές της WIND VISION μπορούν να επιλέξουν μία από τις 4 φορητές συσκευές που μπορούν να συνδέσουν στην εφαρμογή WIND VISION και να παρακολουθούν όλη την αθλητική δράση από τα κανάλια Novasports, χωρίς περιορισμούς. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν να δουν το πρόγραμμα ζωντανά, να κάνουν επανεκκίνηση αν χάσουν το πρώτο γκολ ή ακόμα να κάνουν παύση στο ζωντανό πρόγραμμα. Δηλαδή να χρησιμοποιήσουν όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στον αποκωδικοποιητή μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον πλοήγησης σε όλες τις συσκευές.

 

«Μετά το περσινό επιτυχημένο λανσάρισμα της πρώτης συνδρομητικής υπηρεσίας τηλεόρασης με αποκωδικοποιητή Android TV στην Ελλάδα, με πρωτοποριακές λειτουργίες, και την ενσωμάτωση της συνδρομής του Netflix στον συνολικό λογαριασμό της WIND, έρχεται η δυνατότητα παρακολούθησης των καναλιών Novasports μέσα από τη βραβευμένη εφαρμογή για φορητές συσκευές της WIND VISION. Αυτό αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δέσμευσής για συνεχή εξέλιξη της πλατφόρμας μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρέχει την καλύτερη εμπειρία θέασης στην αγορά», δηλώνει ο Hermann Riedl, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα δυνατότητα της εφαρμογής WIND VISION σχετικά με τα κανάλια Novasports, αλλά και τη μοναδική προσφορά του Full Pack στα 19,90€ και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης μέχρι το τέλος Μαρτίου, θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα WIND και online στο www.wind.gr.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00