Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Δέδες απόψε στον Αρναούτογλου

Ο Πρωθυπουργός μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση με τους συνεργάτες του, σχολιάζει τους πολιτικούς του αντιπάλους και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες, καθημερινές του συνήθειες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» είναι απόψε, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση με τους συνεργάτες του, σχολιάζει τους πολιτικούς του αντιπάλους και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες, καθημερινές του συνήθειες.

Πόσο τον άλλαξε η τελευταία 4ετία; Πώς φανταζόταν τη θέση του πρωθυπουργού; Τι θυμάται από τον πατέρα του; Ποιο είναι το βίντεο του Δημήτρη Κουτσούμπα, που έχει γίνει «σλόγκαν» στο σπίτι του; Έχει προσωπικές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη; Τι έλεγε με τον Ταγίπ Ερντογάν όταν έκλειναν οι κάμερες;

Επίσης, ο πρωθυπουργός περιγράφει στιγμές από την απαιτητική καθημερινότητά του, τις συνεχείς μετακινήσεις, τη λιτή διατροφή του, που κάποιες φορές παρεκκλίνει, αλλά και τη σειρά, με την οποία χαλαρώνει πριν κοιμηθεί.

Μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει στον  Γρηγόρη Αρναούτογλου  ημερομηνία για την πρώτη βόλτα με το μετρό Θεσσαλονίκης και τέλος, δέχεται τις αυθόρμητες ερωτήσεις του μικρού Σπύρου Ντούγια, ο οποίος επιστρέφει για λίγο στη θέση του παρουσιαστή.

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show»  έρχεται και ο Κωνσταντίνος Δέδες. Ο επιτυχημένος οδοντίατρος, παρουσιαστής, αλλά και Πρόεδρος της Τεχνόπολης συναντά για πρώτη φορά τον Γρηγόρη και αποκαλύπτει άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες πτυχές της ζωής του.

Πώς είναι να μεγαλώνεις σε μια πολύτεκνη αγροτική οικογένεια στο Καπανδρίτι; Τι αποφάσισε την πρώτη φορά που πήγε για όργωμα στα χωράφια; Τι έκανε όταν άνοιξε την πρώτη του κλινική με δάνειο και δεν πατούσε άνθρωπος για δύο μήνες; Πώς η συνάντησή του με τον Άρη Πλασκασοβίτη τον έφερε στην παραγωγή του «Your face sounds familiar»;

Επίσης, μιλάει για τη φιλία του με τον Νίκο Μουτσινά, αλλά περιγράφει και πώς ένιωσε όταν είδε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι και πατέρα του παιδιού της Ζέτας Μακρυπούλια.

Τέλος, εξηγεί πώς βιώνει την πρωτόγνωρη εμπειρία της συμμετοχής του στην εκπομπή, «Ζήσε Αλλιώς», δίπλα στη Σοφία Αλιμπέρτη, δίνει χρήσιμες συμβουλές για ένα όμορφο και υγιές στόμα και μιλάει με ενθουσιασμό για την κοινωνική του δράση, ως Πρόεδρος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

«The 2Night Show»: κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 23:30.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00