Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Super Κατερίνα»: Ανδρέας Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος τα βρήκαν στον «αέρα» της εκπομπής – «Τώρα αγαπιόμαστε;»

Τι είχε συμβεί;

Μία αντιπαράθεση είχε προκύψει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Τάσο Τρύφωνος, με αφορμή τα όσα είχε πει ο δεύτερος στον «Αδύναμο κρίκο» που παρουσιάζει στην Κύπρο, αναφορικά με το μακρινό 1991 και τη Eurovision, τότε που η χώρα του δεν είχε δώσει το 12αρι στην εμφάνιση της Σοφίας Βόσσου, αλλά το 10αρι.

Ο Τάσος Τρύφωνος είχε εξηγήσει το θεματικό επεισόδιο τον λόγο που η Κύπρος είχε δώσει δέκα βαθμούς στην Ελλάδα, ξεκαθαρίζοντας από την πλευρά του ότι το κομμάτι της Σοφίας Βόσσου και του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν εξαιρετικό.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την πλευρά του είχε πάρει θέση στην εκπομπή «Super Κατερίνα», τονίζοντας ότι αγαπάει τόσο πολύ τον Τάσο Τρύφωνος και δεν μπορεί να του κρατήσει κακία.

Οι δυο άνδρες «συναντήθηκαν» στον «αέρα» της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και τα… βρήκαν, ασχέτως που δεν τα είχαν χάσει.

«Ακόμα κι αν ήσουν εσύ υπεύθυνος γι αυτό το 10αρι, σ΄ αγαπώ τόσο πολύ που δεν υπήρχε περίπτωση ούτε κακία να κρατήσω, ούτε να σε βρίσω. Απλώς διαφώνησα έτσι όπως φορμαρίστηκε η εμφάνιση. Τώρα λες αυτά που είχα πει κι εγώ και χαίρομαι που συμφωνούμε. Είστε τυχεροί που αποκλειστήκαμε και δεν θα εκτεθεί η Κύπρος στον τελικό, να δώσει το 12αρι στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος, αν αγαπιούνται ξανά.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00