Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Έλενα Γκρέκου: Επιστροφή- έκπληξη στο J2US με… Eurovision

Θα κάνει ένα δυναμικό come back αύριο Παρασκευή με μια εμφάνισή που θα συζητηθεί

Έτοιμη να επιστρέψει στο j2us είναι η Έλενα Γκρέκου που αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες μαζί με το «ταίρι» της Περικλή Κονδυλάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια που εντυπωσίασε με τη παρουσία και την ερμηνεία της θα κάνει ένα δυναμικό come back αύριο Παρασκευή με μια εμφάνισή που θα συζητηθεί αφού θα ερμηνεύει το πολύ δύσκολο και πολύ αγαπημένο κομμάτι,  το «Everything».

 

 

Είναι είναι ένα τραγούδι που ηχογράφησε η Άννα Βίσση και γράφτηκε από τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση. Το τραγούδι είναι κυρίως γνωστό ως η ελληνική συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2006, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Η Έλενα Γκρέκου έχει πέσει με τα  μούτρα στο κομμάτι ενώ στις πρόβες κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να το παρουσιάσει όπως του αξίζει.

Η γοητευτική τραγουδίστρια με την αισθαντική φωνή, έχει ήδη δεχτεί πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στην πίστα αλλά και για συναυλίες σε όλη την Ελλάδα όμως μέχρι να ολοκληρωθεί το J2US καθώς θα εμφανιστεί ξανά στο φινάλε, δεν έχει πάρει αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως η νέα χρονιά θα είναι πολύ ουσιαστική και  σημαντική για εκείνη καθώς γράφονται και νέα τραγούδια από επιτυχημένους δημιουργούς  που θα είναι μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές της.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝΤΙΜΕ 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου