Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Μάρα Ζαχαρέα αποκαλύπτει τον κρυφό διάλογο Τσίπρα – Μητσοτάκη στο Debate

«Θεωρώ ότι ήταν μια συζήτηση η οποία είχε καλές στιγμές, βγήκαν ειδήσεις, υπήρχε ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος

Η Μάρα Ζαχαρέα προχώρησε σε δηλώσεις μετά το πέρας της διαδικασίας του Debate Πολιτικών Αρχηγών και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον διάλογο Τσίπρα – Μητσοτάκη.

«Θεωρώ ότι ήταν μια συζήτηση η οποία είχε καλές στιγμές, βγήκαν ειδήσεις, υπήρχε ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Πρέπει να σας πω ότι ακόμα και όταν δεν φαίνονταν στην κάμερα υπήρχε ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ και αυτό το οποίο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον είναι ότι καίγονται να έχουν μια κουβεντούλα μεταξύ τους» ανέφερε η Μάρα Ζαχαρέα.

«Δηλαδή όσο μπορούσαν ο ένας πέταγε την σπόντα του και επίσης είχε ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τις εκφράσεις που ίσως να μην φαίνονταν στις κάμερες και τις γκριμάτσες όταν μίλαγε ο ένας και έλεγε μια αιχμή για τον άλλον. Πως αντιδρούσε και ο άλλος, με σταυρωμένα τα χεράκια στο τραπέζι, αλλά το πρόσωπο έδειχνε και αποδοκιμασία και επιδοκιμασία ανάλογα με τη στιγμή. Ήταν ενδιαφέρον» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Τέλος, η Μάρα Ζαχαρέα αναφέρθηκε και σε κάτι που έπιασε το… αυτί της να λέει ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα από τα διαλείμματα.

«Στα διαλείμματα δεν θα έλεγα ότι μίλησαν ιδιαίτερα. Αυτό το οποίο έπιασε λίγο το αυτί μου στο τελείωμα είναι, νομίζω, ότι ο κ. Τσίπρας είπε προς τον κ. Μητσοτάκη να κάνουν τελικά και το debate οι δυο τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση» αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου