Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν κερδίσει ο “μπολερό” θα βγω με μαγιό στην εκπομπή»

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της για την φετινή συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της «Super Κατερίνα» θέλησε να δώσει μια «υπόσχεση» για το νικητή της Eurovision.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της, η Loreen να είναι η φετινή νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού και μάλιστα, βλέποντας την εμφάνιση της Φινλανδίας, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα χάσει από τον Käärijä με το πράσινο μπολερό, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι αποθεώθηκε!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας εμφανίστηκε γυμνός από την μέση και πάνω, φορώντας μόνο ένα πράσινο φωσφοριζέ μπολερό και συνοδευόταν από τέσσερις χορευτές με ροζ ρούχα. Ο Käärijä τραγούδησε “Cha cha cha” και κέρδισε το χειροκρότημα, ωστόσο για την Κατερίνα Καινούργιου, καλύτερο performance ήταν της Σουηδίας.

«Το χειροκρότημα το κέρδισε ο “μπολερό”. Ο “μπολερό” θα τρελαθώ! Αν κερδίσει ο “μπολερό”, θα βγω με μαγιό στην εκπομπή! Αλήθεια σου λέω και δεν θέλω», είπε χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της εκπομπής της και άπαντες «προσευχήθηκαν» να κερδίσει ο Φινλανδός, για να εκπληρώσει την υπόσχεσή της!

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου