Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεσπά κατά του Τάσου Τρύφωνος: «Φτηνές δικαιολογίες, αυτά αλλού όχι σε μένα»

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξέσπασε κατά του Τάσου Τρύφωνος.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το παρασκήνιο της εποχής, που είχε ως αποτέλεσμα την κακή θέση της Ελλάδας παρά το εξαιρετικό τραγούδι.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Τρύφωνος, με αφορμή μία σχετική ερώτηση στο τηλεπαιχνίδι «The Chase» που παρουσιάζει στην Κύπρο, σχολίασε:

«1991 ήμουν στην επιτροπή της Κύπρου που ψήφιζε για τη Eurovision. Λέγαμε θα ψηφίσουμε την Ελλάδα. Τελικά τους δώσαμε 10, γιατί ήταν τραγική η εμφάνιση. Δεν έφταιγαν η Βόσσου με τον Ανδρέα. Αρρώστησε τελευταία στιγμή ο σαξοφονίστας του RAI και έβαλαν έναν ηλικιωμένο που το κατέστρεψε. Αλλά βγήκε ο Μικρούτσικος πριν λίγες μέρες και μας έκραξε που δεν τους δώσαμε 12».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την προβολή του αποσπάσματος, πήρε θέση για το επίμαχο περιστατικό και την ιστορία πίσω από αυτό.

«Ο Τάσος είναι φίλος μου και τον εκτιμώ πολύ, όμως αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες πίσω από μία πολιτική και λογική της επιτροπής του ΡΙΚ. Είναι δυνατόν να έχεις ένα τέτοιο κομμάτι, σε εποχές Eurovision που συνήθως οι χώρες έστελναν ό,τι χειρότερο, και να παίρνεις μία φράση ενός ηλικιωμένου καλλιτέχνη που και να μην ήξερε να παίξει, όφειλε διαβάζοντας την παρτιτούρα να το κάνει;».

«Και αν δεν μπορεί να το παίξει, να το πει στην πρόβα. Γιατί δεν έγινε πρόβα. Αυτό μου το θύμισε η Σοφία μέσα από ένα βίντεο. Ήταν η πρώτη φορά που η συμφωνική ορχήστρα σηκώθηκε όρθια, έκανε υπόκλιση και χειροκρότησε την ερμηνεία», συμπλήρωσε.

«Ένα τραγούδι που το παραδέχθηκε όλος ο κόσμος δεν το παραδέχθηκε η κριτική επιτροπή του ΡΙΚ, που έχει δώσει 12άρι σε κατάπτυστα τραγούδια. Τώρα τον πειράζει αν φαλτσάριζε ο μουσικός, που στο κάτω-κάτω δεν είναι ευθύνη ούτε του συνθέτη, ούτε του στιχουργού, ούτε του ερμηνευτή; Τι μας λες, ρε Τάσο; Σ’ αγαπάω και δε μπορώ να σου κρατήσω κακία. Αυτά όμως όχι σε μένα», σχολίασε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00