Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Οι Προδότες»: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1

Το νέο ριάλιτι θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου των «Προδοτών», του νέου mind reality του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Οι παίκτες διέμειναν σε μια επιβλητική βίλα στα Σπάτα και ήδη το πρότζεκτ, που θυμίζει αρκετά το οικογενειακό παιχνίδι «Μια νύχτα στο Παλέρμο», οδεύει προς το μοντάζ, ώστε να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από δώδεκα επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν σε έξι εβδομάδες. Το κανάλι έχει αποφασίσει να προβάλλει δύο επεισόδια εβδομαδιαίως.

Όπως θα δούμε, 22 παίκτες συμβιώνουν κι εκτελούν, καθημερινά, αποστολές. Για κάθε αποστολή που φέρνουν εις πέρας κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό, το οποίο προστίθεται στο τελικό έπαθλο, που μπορεί να φτάσει έως και τα 100.000 ευρώ! Στο 1ο επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως η ομάδα των «Προδοτών», χωρίς οι υπόλοιποι να γνωρίζουν την ταυτότητά τους. Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν. Με αυτό τον τρόπο, εξοντώνουν έναν-έναν τους Πιστούς, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα υπερισχύσουν εκείνοι. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία, μέσω της οποίας αποφασίζουν ποιος θα αποχωρήσει.

Όσοι θέλουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, θα πρέπει να έχουν ένστικτο, διαίσθηση, έξυπνη επιχειρηματολογία και αντοχή στην πίεση. Διότι μία λάθος εκτίμηση μπορεί να τους αφήσει χωρίς συμμάχους, μπορεί να τους οδηγήσει εκτός παιχνιδιού. Ποιοι θα καταφέρουν να οργανώσουν σωστά τα επόμενα βήματά τους; Ποιοι θα προστατέψουν τον εαυτό τους; Ποιοι θα πάρουν στο τέλος έως και 100.000 ευρώ; Οι Πιστοί ή οι Προδότες; Η απάντηση έρχεται σύντομα στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 10/5/2023

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00