Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Μουτσινά για τον Victor Vernicos: «Θα μου πείτε ότι τα έβαλα με έναν 16χρονο, λίγη σοβαρότητα»

«Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα πατώσει ή ότι το είπα εγώ;» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας από τον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό» θέλησε να απαντήσει στον Νίκο Μουτσινά για τα όσα είπε στο «Καλό Μεσημεράκι», για τον Victor Vernicos και τον σχολιασμό του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, για το τραγούδι και την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, εμφανώς εκνευρισμένος, είπε:

«Κάποιοι εχθές, ο φίλος μου ο Μουτσινάς εξερράγη, γιατί είπα εγώ ότι θα πατώσει. Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα πατώσει ή ότι το είπα εγώ; Για να καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι το πρόβλημα είναι αν πατώσει κάτι, όχι ότι κάποιος λέει ότι θα πατώσει. Και δεν φταίει το παιδί, το είπα και χθες Νίκο μου, φταίνε αυτοί που τον έστειλαν… Αν κάποιος είναι ανέτοιμος».

«Και μένα παίζει ο γιος μου πόλο. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να παίζει στην Εθνική κόσμου, ας μου πει όμως ο προπονητής του, δηλαδή η ΕΡΤ, ότι δεν κάνει για την Εθνική κόσμου κι είναι ένα άγουρο παιδί. 16 χρονών, που δεν έχει πατήσει σε πίστα… Και χαλάμε 500 χιλιάρικα σαν κράτος για να τον προβάλλουμε. Μην τρελαθούμε τώρα. Θα μου πείτε ότι τα έβαλα με έναν 16χρονο, που έχω τεράστια αγάπη στα παιδιά όλου του κόσμου. Λίγη σοβαρότητα!» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου