Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η Ελεονώρα Μελέτη στο πλευρό του Γιώργου Καράβα: «Εκπομπές βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν έχουν ειπωθεί»

«Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μία συνέντευξη που έδωσε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα»

Η Ελεονώρα Μελέτη από τον αέρα του «Mega Καλημέρα» σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα και ανάμεσα σε άλλα τάχθηκε στο πλευρό του, πράγμα που δημιούργησε μια μικρή κόντρα με τον Κώστα Τσουρό.

Πιο συγκεκριμένα, σε συζήτηση με τους συνεργάτες της, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε για τον Γιώργο Καράβα:

«Δεν πέρασε και λίγα όμως. Ο άνθρωπος αυτός είδε να κακοποιείται μία συνέντευξη που έδωσε, του βάζανε λόγια που μπορεί να μην έχει πει. Μπορεί να μην έγινε στη δική μας εκπομπή, αλλά έχω παρακολουθήσει όλο το χρονικό και από άλλες εκπομπές. Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν έχουν ειπωθεί. Ο Καράβας λοιπόν δεν βγαίνει με πεσμένα αυτιά, βγαίνει απογοητευμένος από αυτά που άκουσε, από τον τρόπο που παρερμήνευσαν τα λόγια του άλλοι συνάδελφοι. Ακόμα και σε τίτλους αν κάτσεις να δεις, υπάρχουν εκπομπές που έλεγαν ότι είπε πράγματα που δεν είχε πει ποτέ».

«Μα δεν μίλησε κανείς γι’ αυτά που είπε, όλοι έλεγαν ότι είχε μία έπαρση σε αυτά που λέει και στον τρόπο που μίλησε» επεσήμανε ο Κώστας Τσουρός, σημειώνοντας πως αν δεν ένιωθε ο Γιώργος Καράβας ότι είχε ένταση, δεν θα ήταν έτσι στις τελευταίες δηλώσεις του.

«Ο άνθρωπος είναι έτσι γιατί είναι αμυντικός απέναντι σε όλους εμάς» αποκρίθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό να διαφωνεί: «Όχι, ο άνθρωπος είναι έτσι γιατί όπως λέει, ακούει και τις αρνητικές και τις θετικές κριτικές και μαθαίνει και γίνεται καλύτερος. Προφανώς όλο αυτό τον έκανε να μάθει κάποια πράγματα και γι’ αυτό βλέπουμε αυτή την εικόνα που είναι πολύ καλή σήμερα».

«Είναι σαν να λέμε ότι έφαγε το ξύλο του και ηρέμησε. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το δέχομαι στην τηλεόραση. Επειδή υπάρχουμε κάποιοι οι οποίοι πραγματικά, όχι κρίνουμε, αποτελειώνουμε τον άλλο, θα πρέπει ο άλλος να μετράει τα λόγια του όταν ξαναμιλήσει; Έλα Κώστα μου τώρα, υπήρχαν πολύ άσχημες τοποθετήσεις επί του θέματος. Μην κάνεις πως δεν ξέρεις» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εμείς μιλάμε για το ύφος του Καράβα, το ύφος των υπολοίπων που τον σχολίαζαν το έχεις δει; Δεν το έχεις δει» είπε, επίσης, στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Κώστα Τσουρό.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00