Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Κώστας Τσουρός κάνει αποκαλύψεις για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ: «Ξέρω τι έγινε»

«Το κάστρο πέφτει πρώτα από μέσα» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε από τον αέρα του «Mega Καλημέρα» και προέβη σε αποκαλύψεις για την αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ.

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν να της δώσει κάποιος χώρο. Ήταν ισάξια παρουσιάστρια της εκπομπής. Ήταν με τρεις παρουσιαστές η εκπομπή. Αυτό ούτως ή άλλως δημιουργούσε δυσλειτουργία κατ’ εμέ, αλλά είναι κάτι που από την αρχή θα έπρεπε να έχει προβλέψει ο σταθμός. Το ήξεραν εξ αρχής. Δεν ήταν θέμα να της δώσει κάποιος ρόλο. Το θέμα ότι πριονίστηκε ο ρόλος της κατά τη διάρκεια της εκπομπής…», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια:

«Έχω μάθει τι έγινε, γιατί με την Ντόρα είμαστε φίλοι, αλλά δεν θέλω να πω πράγματα, τα οποία δεν έχει πει αυτή. Αλλά το ότι πριονίστηκε ο ρόλος της… Μα, πολλές φορές, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, γίνεται κι επειδή το κάνουν πίσω από την πλάτη σου οι άνθρωποι που περιμένεις να σε στηρίξουν. Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, λέω όμως ότι όταν είσαι σε μια ομάδα και είσαι ισάξιος υποτίθεται, άσχετα αν ο ένας έχει 50 χρόνια στη δουλειά και ο άλλος 20, όταν αποφασίζεις να είσαι ισάξιος, είσαι ισάξιος. Όταν λοιπόν πριονίζεται η καρέκλα κάποιου, εγώ ξέρω ότι δεν πριονίζεται από ψηλά μόνο, πριονίζεται και από δίπλα σου».

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της:

«Εγώ πιστεύω ότι πρώτα ξεκινάει από δίπλα σου και μετά καταλήγει ψηλά, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Το κάστρο πέφτει πρώτα από μέσα».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου