Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Λύγισαν» Χασαπόπουλος και Βούλγαρη με την περιγραφή της στιγμής της δολοφονίας του Καραϊβάζ

Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του αξέχαστου δημοσιογράφου μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία του

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» φιλοξένησε σήμερα το πρωί την Στάθα Καραϊβάζ, χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έζησαν μια πολύ δυνατή στιγμή.

Η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του αξέχαστου δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ για πολλά χρόνια και μαζί απέκτησαν έναν γιο που τώρα είναι φοιτητής, μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία του.

Όταν η Ανθή Βούλγαρη τη ρώτησε τι θα έλεγε σε αυτούς τους ανθρώπους και αν θα έδινε συγχώρεση σε αυτούς, η Στάθα Καραϊβάζ είπε:

«Ο Γιώργος δεν συγχωρούσε γιατί δεν καταδίκαζε. Ήταν ένας άνθρωπος που πάντα άκουγε και την άλλη πλευρά. Τους έχω ήδη συγχωρήσει τους δολοφόνους του γιατί θεωρώ ότι η ζωή τους τούς έφερε σε αυτόν τον άσχημο δρόμο. Ο καθένας μας επιλέγει έναν τρόπο ζωής. Δεν ξέρω πώς έμπλεξαν αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω τι τούς οδήγησε σε αυτό. Ακόμα και αυτούς που τους δολοφόνησαν, δηλαδή αυτοί που πληρώθηκαν για τη δολοφονία του. Δεν θέλω να ακουστεί υπεροπτικά αλλά λυπάμαι ότι ένας άνθρωπος για χρήματα φτάνει να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ λυπηρό».

 

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου