Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Fishy -Αντιγόνη Νάκα: Η άγνωστη σχέση με τη Νίκη Λάμη πριν το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

«Αυτοπροσδιορίζομαι μέσα από τη δουλειά μου» εξομολογήθηκε

Μαζί με την Αντιγόνη Νάκα επέλεξε να ταξιδέψει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το Μεγάλο Σάββατο, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Fishy στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός που συμμετέχει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν στο σίριαλ «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» αναφέρθηκε στην μακρόχρονη φιλία με την συνάδελφο της, Νίκη Λάμη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Νάκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε πάρα πολύ καλές φίλες με την Νίκη Λάμη, είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες. Είμαστε μαζί περίπου 18 χρόνια. Ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή και συνεχίσαμε να είμαστε φίλες. Στη δραματική σχολή ήμασταν και οι δυο πολύ καλές. Μπορώ να πω ότι, λίγο ή πολύ, ήμασταν το ίδιο για όλους! Ειλικρινά το λέω. Ήμασταν… τα μαύρα πρόβατα, να το θέσω έτσι».

Θα με ενδιέφερε να συνεχίσει η σειρά μας, το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη και την επόμενη χρονιά. Θα δούμε. Και μετα σαν επόμενο βήμα θα ήθελα να παίξω ξανά στο θέατρο. Δεν έχω ακόμα κλείσει κάτι αλλά η τελευταία μου δουλειά ήταν πριν από την περίοδο του Covid, πριν από τρία δηλαδή χρόνια. Δύο χρόνια ουσιαστικά το θέατρο δεν υπήρχε, πέρσι δειλά δειλά ξανανέβηκε και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Το αγαπώ πάρα πολύ το θέατρο».

«Η πρώτη μου εμπειρία, βέβαια, στην τηλεόραση ήταν την περσινή χρονιά με το σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και φέτος με το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Σίγουρα είναι κάτι που με ενδιαφέρει και είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις στην τηλεόραση αλλά το θέατρο είναι μια εντελώς άλλη διαδικασία. Όπως νιώθω στο θέατρο, στο καμαρίνι, στο σανίδι επάνω δεν νιώθω ούτε στο σπίτι μου. Το αγαπώ πάρα πολύ και νομίζω ότι αυτοπροσδιορίζομαι μέσα από τη δουλειά μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Αντιγόνη Νάκα στην ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο MEGA.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου