Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Νέες ταινίες μέσα στο πασχαλινό αβγό του ERTFLIX

Θρίλερ, ρομαντικές ταινίες, περιπέτειες, αλλά και αληθινές ιστορίες βρίσκονται μέσα στη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ για όλους εσάς

Το πασχαλινό αβγό του ERTFLIX ανοίγει και είναι όλο εκπλήξεις.

Θρίλερ, ρομαντικές ταινίες, περιπέτειες, αλλά και αληθινές ιστορίες βρίσκονται μέσα στη ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ για όλους εσάς.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ από τη Νορβηγία, μία ρομαντική ιστορία απελευθέρωσης, ένα συγκλονιστικό νέο-νουάρ από την Αίγυπτο, μια δυστοπική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με τον Αντόνιο Μπαντέρας, μια αστυνομική καταδίωξη με τον μάστερ του είδους, Μπρους Γουίλις.

Κερασάκι στην τούρτα, η φθίνουσα σχέση ανάμεσα στην Ανέτ Μπένινγκ και τον Μπιλ Νάι.

 

«Θέλμα/Thelma» (2017)

Η Θέλμα είναι μια ντροπαλή κι εσωστρεφής φοιτήτρια στην πρώτη της μεγάλη έξοδο μακριά από την οικογενειακή εστία και τη μικρή επαρχιακή πόλη από την οποία κατάγεται. Στο πανεπιστήμιο του Όσλο δυσκολεύεται να κοινωνικοποιηθεί και να αποκτήσει παρέες, ενώ οι θρησκόληπτοι γονείς της μοιάζουν να ελέγχουν διαρκώς, από μακριά, τις κινήσεις και τις γνωριμίες της. Ωστόσο, η Θέλμα αρχίζει να βασανίζεται από ψυχωτικές κρίσεις, τις οποίες κανένας γιατρός δεν μπορεί να προσδιορίσει. Η ερωτική έλξη που θα προκύψει μετά τη γνωριμία με τη συμφοιτήτρια της Άνγια, επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση και οι κρίσεις παίρνουν ανεξέλεγκτες, μεταφυσικές διαστάσεις.

 

«Η Ομορφότερη Εποχή/La Belle Saison» (2015)

1971. Η Ντελφίν, κόρη χωρικών, πηγαίνει στο Παρίσι για να απελευθερωθεί από τον οικογενειακό ζυγό και να αποκτήσει την οικονομική της ανεξαρτησία. Η Καρόλ είναι από το Παρίσι. Είναι σε σχέση με τον Μανουέλ και βλέπει ενεργά τις απαρχές του φεμινισμού. Όταν η Ντελφίν και η Καρόλ συναντιούνται, η ιστορία αγάπης αλλάζει τις ζωές τους.

 

«Κάιρο Εμπιστευτικό/The Nile Hilton Incident» (2017)

Στις αρχές του 2011, στο Κάιρο της Αιγύπτου, σε μια περίοδο γεμάτη πολιτικές εντάσεις κι αναταράξεις, εκατομμύρια κόσμος διαδήλωνε ενάντια στο πολιτικό καθεστώς του Χόσνι Μουμπάρακ, στην καρδιά της Αραβικής Άνοιξης. Λίγες εβδομάδες πριν την Αιγυπτιακή Επανάσταση, ο Νορέντιν, αξιωματικός της διεφθαρμένης αστυνομίας του Κάιρο, ερευνά τον θάνατο μιας νεαρής τραγουδίστριας. Αυτό που αρχικά έμοιαζε με έγκλημα πάθους, φτάνει μέχρι την ελίτ της εξουσίας. Ο Νορέντιν θα σπάσει τους κανόνες για να αποδοθεί δικαιοσύνη και θα έρθει σε σύγκρουση όχι μόνο με το σύστημα, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό.

 

«Αυτόματα/Automata» (2014)

Σε ένα δυστοπικό μέλλον (2044), η ραδιενέργεια απειλεί την ανθρώπινη ύπαρξη στον πλανήτη Γη και η μαζική εξάπλωση των μηχανών είναι πλέον ένα ρεαλιστικό γεγονός. Ο Τζακ Βόκαν (Αντόνιο Μπαντέρας), πράκτορας μιας ρομποτικής πολυεθνικής (ROC) ερευνά την υπόθεση δολοφονίας ενός ρομπότ (Pilgrim 7000) από έναν αστυνομικό. Τα αποτελέσματα της έρευνας του πράκτορα δείχνουν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις όχι μόνο στη φήμη της εταιρείας για την οποία δουλεύει, αλλά και στο ίδιο το μέλλον του ανθρώπινου γένους.

 

«Hope Gap» (2019)

Στην παραθαλάσσια πόλη του Σίφορντ, η Γκρέις (Ανέτ Μπένινγκ) και ο Έντουαρντ (Μπιλ Νάι) διηγούνται τη δική τους ιστορία. Παντρεμένοι 33 χρόνια, ζουν μια ήρεμη ζωή. Ωστόσο, η απόσταση μεταξύ τους και οι διαφορές τους, αναφορικά με το τι περιμένουν από τη σχέση τους, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Η Γκρέις έχει ανάγκη να επικοινωνεί και να μοιράζεται, ενώ ο Έντουαρντ διατηρεί μια πιο παθητική στάση, εξωθώντας την πολλές φορές να δρα υπερβολικά για να καταφέρει να τον κάνει να αντιδράσει. Όταν ο Έντουαρντ ζητάει από τον γιο τους, Τζέιμι, να τους επισκεφτεί, είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει.

 

«Οι επιδρομείς/Marauders» (2016)

Όταν μια τράπεζα γίνεται στόχος βίαιης ληστείας, όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι αρχές, ενοχοποιούν τον ιδιοκτήτη της, αλλά και τους πανίσχυρους πελάτες του. Μια ομάδα ειδικών πρακτόρων του FBI, με επικεφαλής τον Μπρους Γουίλις, ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και με τις θανατηφόρες ληστείες να συνεχίζονται, γίνεται πια ολοφάνερο πως πρόκειται για μια μεγαλύτερη, καλοστημένη συνωμοσία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00