Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Η ρήξη μεταξύ της Βίκυς Καγιά και του Star φέρνει τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Η «Ζεν» ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι και μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει να προβάλλεται το νέο ριάλιτι σχέσεων «First Dates»

Δεν πρόκειται -σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- να υπάρξει νέα συνάντηση της Βίκυς Καγιά με τους ιθύνοντες του Star, καθώς στο τελευταίο ραντεβού, που έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στις 21.00, η παρουσιάστρια δήλωσε στο κανάλι, καθώς και σε στελέχη της εταιρείας παραγωγής Green Pixel, πως είναι ειλημμένη η απόφασή της να αποχωρήσει από το Star.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το κλίμα ήταν βαρύ μετά την απόφαση του καναλιού να βάλει στο «ψυγείο» το «Shopping Star», ωστόσο το τέλος ήρθε μετά την αρνητική απάντηση που πήρε η Βίκυ Καγιά στην πρόταση που έκανε για ριζική ανανέωση του «Shopping Star», το οποίο φέτος ολοκληρώνει την έβδομη σεζόν του.

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις για το πρόσωπο της αντικαταστάτριάς της, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το Star έχει αποφασίσει να συνεχιστεί το σόου μόδας και θα το προτείνει στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ως γνωστόν, η «Ζεν» ανανέωσε το συμβόλαιό της με το Star και μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει να προβάλλεται το νέο ριάλιτι σχέσεων «First Dates», τα γυρίσματα του οποίου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά το «GNTM», τα δικαιώματα παραγωγής και προβολής του για την Ελλάδα παραμένουν στο Star και το κανάλι θα αποφασίσει το χρόνο στον οποίο το ριάλιτι θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό αέρα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όχι πριν από την άνοιξη του 2024.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 10/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου