Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου: «Όταν λέμε ότι στηρίζουμε τις γυναίκες να το κάνουμε πραγματικά, όχι μόνο για την τηλεθεασούλα» (Βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε από τον αέρα της εκπομπής του «Πρωινό Μας».

Με αφορμή τα λεγόμενα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη με κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.

«Συνέβη ένα περιστατικό με μια κάμερα και ο κόσμος δεν γνωρίζει πως είχα ζητήσει να την κατεβάσουν και δεν το έκαναν» είπε η ηθοποιός στο podcast του Τάσου Μπιμπισίδη στο «Pride».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία συνεργάζεται με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τόνισε:

«Η Πηνελόπη κατακρίθηκε και πέρασε πολύ δύσκολα, ενώ είχε όλη αυτή τη διαδικασία με τα δικαστήρια. Τα έχω ζήσει μαζί της. Η Πηνελόπη είναι μια γυναίκα βράχος, έχει πάρα πάρα πολλά πράγματα πάνω της, για τα οποία μπορεί να μην ήταν έτοιμη. Είμαστε άνθρωποι πάνω απ’ όλα. Νομίζουμε ότι μπορεί να τα καταφέρουμε αλλά κάπου κλατάρουμε».

«Όταν με ενημέρωσε για το περιστατικό με τις κάμερες, πραγματικά ήμουν τόσο αδέξια γιατί δεν ήξερα να της πω γιατί ένας άνθρωπος το κάνει αυτό. Υπάρχει πλάνο που λέει “Σας παρακαλώ, δεν θέλω”. Και υπάρχει κι άλλο πλάνο που το παίζουν και την καταδικάζουν. Είναι ένα κερασάκι σε μια τούρτα που είναι σαθρή. Έκανε τα πάντα η Πηνελόπη αλλά εγώ πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε γίνει ένα με το κακό, οικειοποιούμαστε το κακό. Είναι ένα κορίτσι που πάλεψε πάρα πολύ με τις άλλες γυναίκες και το μόνο που αντιμετώπισε ήταν κακεντρέχεια. Όταν λέμε ότι στηρίζουμε τις γυναίκες να το κάνουμε πραγματικά, όχι μόνο για την τηλεθεασούλα» ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου