Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Χρήστος Δάντης: «Δεν μου φέρθηκε καλά η πιάτσα των καλλιτεχνών» (Βίντεο)

Όσα είπε για την καριέρα του, τη σύντροφό του, Ασημίνα και τη σχέση του με τις καταχρήσεις

Μία συνέντευξη για την καριέρα του, την καθημερινότητα, τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, αλλά και τις αδικίες που έχει βιώσει στον χώρο του τραγουδιού, παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης.

Ο τραγουδιστής πήγε καλεσμένος στο πλατό του «Έλεος!», όπου και αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικία του με τη σύντροφό του.

Ακόμη, παραδέχτηκε ότι «η πιάτσα των καλλιτεχνών δεν του φέρθηκε καλά» και ότι έχει δεχτεί πολλές φορές χτυπήματα «κάτω απ’ τη ζώνη». όπως είπε: «Κατά τη διάρκεια συνεργασία μου ναι. Ξέρεις τα γνωστά, χαμηλωμένα μικρόφωνα.. Στο μοίρασμα της “πίτας” δεν φέρθηκαν καλά, μετά όταν συνειδητοποίησαν ότι έγραφα, ήταν πιο προσεκτικοί».

«Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό με τρόμαξε εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο. Αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Θα είναι ψέμα αν πω ότι δεν είμαι καψούρης με την Ασημίνα. Είμαστε καλά. Θα κλείσουμε τα τέσσερα χρόνια σε λίγο καιρό. Η σχέση μας έγινε γνωστή πέρυσι. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα… Δε χαμπαριάζει τίποτα» ανέφερε αρχικά για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης.

Μετά από ερώτηση σχετική με το αν έμπλεξε ποτέ με ναρκωτικά, ο Χρήστος Δάντης τόνισε πως ποτέ δε μπήκε στον πειρασμό να τα δοκιμάσει.

«Φρόντισα να μη φθαρεί η φωνή μου στη νύχτα. Απέφυγα πάρα πολλές φορές να τραγουδήσω σεζόν κουραστικές… Η φωνή επηρεάζεται από πολλά… Τα τσιγάρα και τα ποτά δε τα προσέχω… Δεν ήμουν ποτέ παιδί των drugs. Δε μου είπαν ποτέ κάτι τα ναρκωτικά. Μεγάλωσα σε συνοικία που ήμασταν κοντά στα ναρκωτικά αλλά δε μου είπαν ποτέ κάτι» είπε ο τραγουδιστής.

 

Δείτε βίντεο:




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου