Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Αγωνία στο Open για την εκλογική βραδιά – Αναταράξεις στο κανάλι

Ο μέχρι στιγμής σχεδιασμός είναι η παρουσίαση να γίνει από τη Ματίνα Παπαδέα

Προβληματισμός, αλλά και εσωτερικές αναταράξεις υπάρχουν στο Open για την εκλογική βραδιά, καθώς η απόφαση να συμμετάσχει στο κεντρικό πάνελ η Ολγα Τρέμη -χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξεκινήσει προς το παρόν κάποια συνεργασία με τον σταθμό- δεν χαροποίησε ιδιαίτερα ορισμένους από τους πρωτοκλασάτους δημοσιογράφους.

Ο μέχρι στιγμής σχεδιασμός είναι η παρουσίαση να γίνει μεν από τη Ματίνα Παπαδέα, που τα έχει καταφέρει αξιοπρεπώς ως διάδοχος της Πόπης Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο, και η Ολγα Τρέμη να είναι κεντρική σχολιάστρια.

Το κεντρικό πρόσωπο μέσα από το κανάλι αναμένεται να είναι ο Νίκος Στραβελάκης, που εδώ και λίγο καιρό έχει συνεννοηθεί λόγω ραδιοφωνικών υποχρεώσεων να παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Ωστόσο, η παρουσία του πολύπειρου σε εκλογές δημοσιογράφου στην εξαιρετικά ανταγωνιστική με τα άλλα κανάλια εκλογική βραδιά είναι κομβικής σημασίας, καθώς «απέναντι» θα υπάρχουν εκλογικοί μαραθώνιοι με πρόσωπα πρώτης γραμμής. Η Ματίνα Παπαδέα, αν και στο δελτίο τα έχει πάει καλά για τα δεδομένα του καναλιού, δικαιώνοντας τον επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ότι έχει την εμπειρία ή το «ειδικό βάρος» για να σηκώσει στις πλάτες της εκλογική βραδιά.

Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένονται οι επιλογές των προσώπων που θα πλαισιώσουν τα πάνελ και δεν θα βρίσκονται στα επιτελεία των κομμάτων. Στα ανώτατα κλιμάκια του καναλιού, πάντως, θεωρούν ότι με την παρουσία της Ολγας Τρέμη αλλά και του ∆ημήτρη Μαύρου της MRB θα καταφέρουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς απέναντι στον μεγάλο ανταγωνισμό, κυρίως από το Mega και δευτερευόντως από τον ΣΚΑΪ.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις 1/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου