Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«The Chase»: Το «Γεράκι» έγραψε βιβλίο και θα γίνει σειρά από τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Ο απώτερος στόχος μου είναι να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη συγγραφή» αναφέρει ο γνωστός και αγαπητός «Chaser»

Το «Γεράκι» του «The chase» μας εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις γνώσεις του ως «Chaser», αλλά και με τα κατορθώματά του εκτός του παιχνιδιού γνώσεων.

Στην «κανονική» ζωή του λοιπόν ο Πάνος Δημάκης εργάζεται ως καθηγητής αγγλικών και ισπανικών σε επίπεδο business.

«Ο απώτερος στόχος μου είναι να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη συγγραφή. Ακόμα και τώρα που έχω γράψει δύο μυθιστορήματα και συνολικά πέντε βιβλία, δυσκολεύομαι να συστηθώ ως συγγραφέας. Μου φαίνεται κάπως βαρύ, σαν να διαπράττω ιεροσυλία», λέει ενώ επισημαίνει πως δεν τον ενδιαφέρει να παράγει φλύαρα νέα βιβλία -παραδέχεται μάλιστα ότι έχουμε περισσότερη βιβλιοπαραγωγή από όση μπορούμε αλλά και από όση αξίζει να «καταναλώσουμε»-, αλλά κάθε του πόνημα να έχει αντίκρισμα και να αφήνει ένα μικρό έστω αποτύπωμα στον αναγνώστη.

Αυτό για παράδειγμα συνέβη στη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, όταν διάβασε τις «Δεκαεπτά Κλωστές».

«Η ιστορία του εν λόγω βιβλίου είναι εν μέρει αληθινή και λαμβάνει χώρα στα Κύθηρα. Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου το διάβασε, της άρεσε και μου τηλεφώνησε. Δεν γνωριζόμασταν ως τότε. Μου είπε ότι θα την ενδιέφερε να μεταφέρει την ιστορία σε τηλεοπτικό σενάριο. Από εκεί ξεκίνησε η φιλία μας. Ύστερα στην εξίσωση προστέθηκε και ο Σωτήρης Τσαφούλιας, με τον οποίο έχουμε κοινή σκέψη, και πλέον είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στην παραγωγή της σειράς. Μάλιστα θα παίξω κι εγώ έναν μικρό ρόλο», εξιστορεί ο Δημάκης.

Λέει ακόμα πως συμμετείχε σε αρκετά από τα κάστινγκ για τη σειρά που θα υλοποιηθεί από την Tanweer για την COSMOTE TV. Είναι όμως παρεμβατικός ή αφήνει το «πνευματικό παιδί» του να ανοίξει τα φτερά του και να «ενηλικιωθεί»; «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο το βιβλίο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Τουλάχιστον όσο βρισκόμουν στο στάδιο της συγγραφής. Και πλέον γνωρίζω καλά ότι το τελικό τηλεοπτικό αποτέλεσμα θα είναι η ερμηνεία που κάνει ο Σωτήρης (Τσαφούλιας) στην ερμηνεία που έκανε η Μιρέλλα (Παπαοικονόμου) στο βιβλίο».

 

Πηγή: Gala

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου