Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ελένη Τσολάκη: «Όταν ήσουν σε πάνελ, σπαταλήθηκες σε κουτσομπολιό της πλάκας» (Βίντεο)

«Νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου;» ρώτησε ο παρουσιαστής την καλεσμένη του

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στην εκπομπή του «The 2night Show», την Ελένη Τσολάκη. Ο παρουσιαστής σχολίασε την παρουσία της οικοδέσποινας του «Open Weekend» σε πάνελ εκπομπών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:

«Νιώθεις εσύ πολλές φορές ότι είσαι αιχμηρή και μπορεί να πληγώνεις κάποιον με το σχόλιο σου; Ενώ δεν είναι αυτό το στιλ σου. Εσένα σε έχω σαν μια παρουσιάστρια που είσαι, ρε παιδί μου, σαν δροσερό νερό. Στο είχα πει κιόλας. Επειδή είσαι και μια τόσο όμορφη γυναίκα που αυτοσαρκάζεσαι και το έχουμε τόσο ανάγκη, νομίζω ότι σπαταλήθηκες κάποια στιγμή σε μια διαδικασία κουτσομπολιού της πλάκας. Μην αρχίσουμε να λέμε, τώρα, πότε. Ενώ είσαι τόσο ωραία παρουσιάστρια, κάνεις ωραίες συνεντεύξεις, κάνεις τα πάντα, όταν μπεις στη διαδικασία να αρχίσεις να σχολιάζεις ή όταν η παρέα είναι λίγο… Τώρα, όμως, όχι. Τώρα είναι αλλιώς».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε:

«Όταν όμως ήσουν σε πάνελ, μπορούσες να παρασυρθείς πολύ εύκολα και να γίνεις αιχμηρή ενώ δεν χρειαζόταν εσύ συγκεκριμένα να το κάνεις», με την Ελένη Τσολάκη να απαντά: «Θα σου πω. Δεν θέλω να δικαιολογήσω των εαυτό μου και να ξέρεις ότι όλα τα χρόνια στο τέλος της ημέρας, το βράδυ που έπεφτα να κοιμηθώ, πάντα είχα στο μυαλό μου αν έχω πειράξει κάποιον ή αν έχω πει κάτι που αυτόν που αφορούσε και το είδε από το σπίτι μπορεί και να αισθάνθηκε άβολα.

Γιατί το έχω νιώσει και ‘γω αυτό πάρα πολλές φορές, συνεχίζω και το νιώθω ακόμα και είναι κάτι που δεν θέλω να προκαλώ στους άλλους. Εκείνα τα πρώτα χρόνια, στα οποία φαντάζομαι ότι μιλάς γιατί τα τελευταία 5-6 είμαι σχεδόν μόνη μου, ήταν και λίγο διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση».

«Για ποια χρόνια λες; για ποια εποχή μιλάς γιατί τα τελευταία χρόνια το ίδιο είναι. Εντάξει, έχουν συμβεί πολλά, ωραία. Επειδή θα πρέπει να γίνω συγκεκριμένος και δεν θέλω, αλήθεια σου το λέω, προσπαθώ να μην γίνω. Ίσως ήταν μια κακή περίοδος στη ζωή σου» αποκρίθηκε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και κατέληξε:

«Υπάρχει μια κάστα ανθρώπων στην τηλεόραση που μπορούν να γίνονται, δεν θέλω να πω τη λέξη κακή αν και υπάρχουν κάποιοι που είναι κακοί γιατί είναι κακοί μέσα τους, επί τούτου σκληροί στην κριτική τους αλλά τους πάει και είναι αυτό το μέταλλο τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία που, για να επιβιώσει στην όλη διαδικασία ενός πάνελ, γίνονται σκληροί αλλά δεν το έχει το κάρμα τους. Δεν το έχει το μέταλλο τους να γίνονται σκληροί και αυτό χτυπάει πολύ. Γιατί από τον σκληρό το περιμένεις, αυτή είναι η προσωπικότητα του, από μια κοπέλα όμως δεν το περιμένεις και δεν το θέλεις μπορώ να πω».

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Διαδραστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν μέσω poll να συμμετέχουν.

Εφημερίδες

Τι έγραψε η στήλη «Πράκτωρ» των Παραπολιτικών.

MediaNews

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

MediaNews

Στην έναρξη της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς έκανε γνωστό πως του χρόνου δεν θα κάνει εκπομπή.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του
Media Member